ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.040 Makaleler 7 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #11 pcustası21a dedi: Mobil programlama istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bilmeden direkt Android modüllerini öğrenmeye kalkmak doğru olmaz.
pcustası21a dedi: Mobil programlama istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bilmeden direkt Android modüllerini öğrenmeye kalkmak doğru olmaz.
C Chipmunk Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ocak 2021 #12 pcustası21a dedi: Android Studio ile başlamalısın Kotlin, Java vs. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama o dillere başlamadan önce öğrenceğim başka bir şey var mı yoksa direkt Kotlin ile javaya başlayayım mı.
pcustası21a dedi: Android Studio ile başlamalısın Kotlin, Java vs. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama o dillere başlamadan önce öğrenceğim başka bir şey var mı yoksa direkt Kotlin ile javaya başlayayım mı.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 2 Ocak 2021 #13 ahmed ensar dedi: Hiçbir şey bilmeden direkt Android modüllerini öğrenmeye kalkmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... O yüzden ilk Python öğrenmenizi öneririm yazdım Chipmunk dedi: Anlıyorum ama o dillere başlamadan önce öğrenceğim başka bir şey var mı yoksa direkt Kotlin ile javaya başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk basit Python gibi dillerden başlamanı öneriyorum O algoritmaların ne işe yaradığını anlaman gerekiyor gerisi gelicektir zaten
ahmed ensar dedi: Hiçbir şey bilmeden direkt Android modüllerini öğrenmeye kalkmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... O yüzden ilk Python öğrenmenizi öneririm yazdım Chipmunk dedi: Anlıyorum ama o dillere başlamadan önce öğrenceğim başka bir şey var mı yoksa direkt Kotlin ile javaya başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk basit Python gibi dillerden başlamanı öneriyorum O algoritmaların ne işe yaradığını anlaman gerekiyor gerisi gelicektir zaten