Yazılıma Swift dili ile başlamak mantıklı mı?

lnlymnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yazılım için Udemy'den kurslar aldım ilk Python ile öğreniyordum videolardan ama sonra MacBook var diye Swift kursuna başladım, mobil geliştirici olmak daha keyifli geldi, ama asıl konu şu ki Swift ile başlamak mantıklı mı? Bir dili öğrenince diğer dilleri öğrenmek daha kolay oluyor mu?

Hocam ne istediğinize bağlı ancak bu işler öyle birkaç ayda olacak şey değil zaten. İyi yazılımcılar bilir ki o Udemy kursları da bitince çok fazla pratik lazım o yüzden önce ne geliştirmek istediğinize bakın ve ona göre bir dil seçin.

hocam mobil geliştirici olmakda kararlıyım da bu öğrenme sürecinde çok sıkılıyorum,algoritma dersi baştan almadım ama bilmiyorum umarım öğrenirim ya

öğrenme sürecinde chatgpt den yardım almak ve kağıt notlarla çalışmak iyi olur mu ?
ChatGPT kullanımı minimal derecede olsun. Sadece aldığınız hataları çözemediğinizde yapın ve evet not alabilirsiniz. Yapay zekayı kodu sıfırdan yaratmak için kullanma.

ChatGPT kullanımı minimal derecede olsun. Sadece aldığınız hataları çözemediğinizde yapın ve evet not alabilirsiniz. Yapay zekayı kodu sıfırdan yaratmak için kullanma.
sağol hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…