Yazılıma yeni başlayan birisi ne yapmalı?

Bakarak yazmanda sorun yok. Bootstrap dokumantasyonu da iyidir, proje yaptikca zaten ogrenirsin.

Bence burada temel amac, kendin CSS lib. kullanmadan 10 birim zamanda yaptigin seyi herhangi bir CSS lib'i ile 1 birim zamanda yapabildiginin farkina varmak. Sonra tailwind, bs, bulma vs bir ya da bir kaci ile proje gelistirdikce aklina kazinir.

Gerektikce de acar dokumantasyonu bakarsin. Zaten ozellikle BS major versiyonlarda buyuk degisiklige gidiyor, bugun her seyi super bilsen de yarin yine bakacaksin.

Uygulama,oyun tarzı şeyler yapmak istersen c++ c# öğrenmeni öneririm ama en gerekli şeylerde şunlar tabi genelleme olarak HTMLL,Python,Java vs.

Şu anlık Visual Studio kullanıyorum ve HTML ile başladım web sitesi tasarlayarak basitten başlamak istedim umarım doğru yapmışımdır.

Şu anlık Visual Studio kullanıyorum ve HTML ile başladım web sitesi tasarlayarak basitten başlamak istedim umarım doğru yapmışımdır.
Python hep karşına çıkar öğrenmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…