Site hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak bu bir yükseltme keyi değildir. Home sürümünde kullanırsanız hata alacaksınız. Ayrıca sitedeki key tipi tam olarak belirtilmemiş MAK key olabilir.
Lisans türleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz yazımı okumaya davetlisiniz;
Windows 10 Ürün Anahtarı Rehberi Herkese selam, Windows 10 işletim sistemi fiyatının Microsoft'un kendi sitesinde çoğu kişiye göre pahalı olması sebebiyle standart ev kullanıcısı olarak nitelendirebileceğimiz birçok kişinin işletim sisteminin orijinal olması adına güvenilir, ucuz ve ihtiyacına...
Site güvenilirdir ancak herhangi bir yerden ürün anahtarı aldığınızda ( bu sitede dahil) anahtarı girmeden önce ShowKeyPlus gibi bir program ile sipariş edilen ürün olup olmadığını kontrol edin.
Mesela ben 80 liraya OEM key aldım ama Windows 8.1 MAK key çıkmıştı, girmeden önce kontrol edince.
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
Bu linkteki ürün uygun görünüyor ve OEM diyor. Acaba satın almalı mıyım?