Yazılımbudur Lisans Anahtarı İadesini Almıyor

KemalAkarsu

Kilopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İlgili siteden bilgisayarımdaki lisans ile sorun yaşadığım için lisans satın almıştım. Daha bana iletilmeden sorunumu çözdüğüm için iade talebinde bulundum ancak bana paramı geri vermek yerine lisansı verdiler. Ben de mail attım, daha sonrasında cevap gelmediği için aradım. Bir hanımefendi ile görüştüm ve gün içersinde sonuçlanacağını, ardından da para iadeniz gerçekleşeceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta yaşandı bu olay ve ben cuma gününe kadar bir geri dönüş bekledim. Bugüne kadar bir geri dönüş alamadığım için tekrar aradım ve sürekli meşgule alındım. Ardından mail adreslerine eğer gün içinde geri dönüş sağlamazlarsa kendilerini tüketici hakları mahkemesine vereceğimi belirttim. Bunun gibi şeyleri yaşamamanız için lütfen bu siteden alışveriş yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site çok sorumsuzmuş ama tek kullanımlık şeylerde eğer kod size ulaştıysa iadesi yapılmıyor diye biliyorum. Bir çok site de bu konu hakkında iade şartlarında belirtmiş.
Haklısın fakat ben iade işlemini kod bana ulaşmadan yapmıştım. Buna rağmen bana kod göndermeyi tercih ettiler. Ben de bu yüzden ısrar ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı