Windows 11 pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.
Ben de sağlam lisanstan alıyorum ne alıyorsam. Ama sağlam lisanstan çok daha ucuzmuş denenebilir, genelde sorun çıkınca maille yeni key veriyorlar illaki sorunun çözülüyor bu tür sitelerde. Sitedeki mesaj kutusundan sorabilirsin sorun çıkarsa nasıl iletişime geçeceğini falan.
Ben de sağlam lisanstan alıyorum ne alıyorsam. Ama sağlam lisanstan çok daha ucuzmuş denenebilir, genelde sorun çıkınca maille yeni key veriyorlar illaki sorunun çözülüyor bu tür sitelerde. Sitedeki mesaj kutusundan sorabilirsin sorun çıkarsa nasıl iletişime geçeceğini falan.
Yanlışlıkla almadım zaten almadan önce de konuştum bayağı destek ile mail geldi etkinleştirdim Enterprise çıktı destek olsun mail olsun hep yazdım ama hiçbir dönüş sağlanmadı.
Hocam win 10 key almıştım 1 yıl sonra key kullanılmaz hale geldi. aradım mail attım cevap vermediler. Tavsiye etmem hocam. Biraz daha fazla verip başka yerden alın derim. Mail ve ekran görüntüleri duruyor. Aman diyim hocam .