Yazılımbudur'dan alınan anahtar nereye geliyor?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar, key teslim edildi diyor fakat ne mailde ne hesapta key göremedim, nereye geliyor bu key?

Dolandırıcı o site dostum. Benim aldığım key internette dolanıyordu bir daha bulaşmadım.

Spama düşmüş, bu key formattan sonra gidiyor mu? 30TL'ye aldım Windows 10 Pro.

Mail yoluyla gelmekte normalde fakat yine de sorun yaşarsanız kendi sitesinde mesajlaşabileceğiniz bir alan var oradan yazın ilgileniyorlar. Birkaç kere başıma geldi böyle bir durum sağ olsunlar sıkıntı yaşatmadılar.
Spama düşmüş, bu key formattan sonra gidiyor mu? 30TL'ye aldım Windows 10 Pro.
Bende gitmedi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.

Siz kaç TL'ye almıştınız hocam?

Bende 24 tl gibi komik bir rakama almıştım OEM keyleri hala çözebilmiş değilim Hiçbir sorun yaşadımmı diye sorarsanız en ufak bir sorun da yaşamadım.

Dolandırıcı o site dostum. Benim aldığım key internette dolanıyordu bir daha bulaşmadım.
Valla ben oradan iki tane key aldım, 2-3 senedir de kullanıyorum hiçbir sorun olmadan. Tek falsoları, ikinci aldığım key'in Retail dedikleri halde MAK çıkmasıydı. Yine de güncellemeleri vs. sorunsuz alıyorum. Ha Windows güncellemelerinin kendisi zaten başlı başına sorun, orası ayrı konu Son halini bilmiyorum ama firmanın, onu da ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…