Yazılımbudur'dan Windows 10 Key alınır mı?

Ben 3 kez key aldım şimdiye kadar her hangi bir problem yaşamadım.

Merhaba arkadaşlar birçok konu açılmış bu soru hakkında, birçok kişi MAK keyden bahsetmiş. MAK key ne oluyor? Tam bilmiyorum ama Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Merhaba arkadaşlar birçok konu açılmış bu soru hakkında, birçok kişi MAK keyden bahsetmiş. MAK key ne oluyor? Tam bilmiyorum ama Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Farklı bir site bulursan aynı fiyata öneririm kullan gitsin şu devirde kimse bir key e 1900TL vermez maalesef. 1-2 sene önce 1900TL'ye APU sistem topluyorduk.

Hocam windows güncellemesi alsam bilgisayar için daha iyi olur gibi. Bende isterdim keşke param olsada kutusunu alabilsem ama işte .

Microsoft Endonezya’da bir üniversite için 500 anahtar veriyor ancak bu anahtarlar bazen artıyor. Bu anahtarı alıp bu siteler satıyor. Ya da kullanılmayan bilgisayarlardaki keyler çıkrılıp satılıyor. Korsan değil. Ancak yasal olup olmadığı konusunda kesin bir hüküm veya yönetmelik yok.
Hak konusunda şunu diyebilirim: Sizin Yazılımbudur’dan aldığınız anahtarın ücreti zaten Microsoft’a zamanında ödenmiş oluyor.

Recep Baltaş yasal değil demişti bir konusunda. O konuyu bir bulabilsem.

Anladım teşekkürler. Peki arada kaldım şimdi yasal değil ama bir anahtar girmesem deneme sürümü olup güncelleme alamacayağım (sanırım deneme sürümü nedir bilmiyorum). Ama alırsamda korsanlara destek çıkacağım o yüzden kötü bir davranış olacak zor bi karar . Öncedende key kullanıyordum bende bir sorun yaşamadım. Hatta format attığımda key prodan home a dönüşmüştü garip bir şekilde .

Güncelleme alırsınız deneme sürümünde. Sadece kişiselleştiremezsiniz.

O key ne demek oluyor? Anladığım kadarıyla biraz şans işi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…