Yazılımbudur'un gönderdiği lisans anahtarı çalışmadı

Sertidegni

Kilopat
Kısa bir süre önce YazılımBudur sitesinden Windows 10 Pro lisans anahtarı aldım ancak bu anahtar kurulum ekranında çalışmadı. Bana gönderdikleri anahtarın ekim ayında başka bir bilgisayarda etkinleştirildiğini fark ettim. Üstüne üstlük bu anahtarın bir kısmını arama motorunda aratınca başkası tarafından uzun süre önce bir forumda paylaşıldığını fark ettim. Hem sitelerindeki canlı destekten hem de telefon numaralarından yeni bir lisans anahtarı göndermelerini istemek için ulaşmaya çalışıyorum ama geri dönüş yapmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradan niye alıyorsunuz ki? Bu tür sorunları sürekli yaşatıyorlar insanlara.

Mail at veya ara. info@yazilimbudur.com - +90 (539) 284 49 87
Pazar gününde olduğumuz için şuan yardımcı olamayabilirler.
Hocam sanırım dolandırıldınız.
Dolandırıcı adam siteye bütün bilgilerini koyar mı?
Yazılım Budur- Yazılıma Dair Herşey - Windows 10 Pro (yazilimbudur.com)

Garip, kendi bilgisayarımda ve birçok arkadaşımda o siteden aldı ve bir sorun çıkmamıştı. Hafta sonu acaba ondan mı geri dönüş yapmıyorlar bilmem. Bence beklemekte fayda var.

Garip, kendi bilgisayarımda ve birçok arkadaşımda o siteden aldı ve bir sorun çıkmamıştı. Hafta sonu acaba ondan mı geri dönüş yapmıyorlar bilmem. Bence beklemekte fayda var.

Aynen ben de oradan 3 Retail Key almıştım önceden, hepsi sorunsuz. Son zamanlarda Yazılımbudur ile ilgili bu tür konular çok arttı ama, ilginç.

Oradan niye alıyorsunuz ki? Bu tür sorunları sürekli yaşatıyorlar insanlara.
Nereden almamı önerirsiniz? Pro sürümü olmasına gerek yok, Home sürümü de olabilir. Hatta Home sürümü olursa benim için daha iyi olur.
Kurulumdan sonra etkinleştirmeyi deneyin. Olmazsa sistemden mesaj atın döneceklerdir.
Kurulumdan sonra etkinleştirilse bile bu anahtar değiştirilmediği sürece iflah olmam. Gönderilen anahtarın uzun bir süre önce forumlarda paylaşıldığını fark ettim cümlesini sanırım gözden kaçırdınız.
Dün mesai saatleri içerisinde aradım ancak hiçbir şekilde ulaşamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…