E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 11 Ağustos 2021 #11 feneresevdalı dedi: RGB / Rainbow değil de tek renk göz yormayacak bir ürün yok mu? Genişletmek için tıkla... RGB'leri tek renk yapabilirsiniz hocam. Ama Rainbow ayarlanamaz.
feneresevdalı dedi: RGB / Rainbow değil de tek renk göz yormayacak bir ürün yok mu? Genişletmek için tıkla... RGB'leri tek renk yapabilirsiniz hocam. Ama Rainbow ayarlanamaz.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.830 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #12 ehbk dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna da bakabilirsin. F/P arıyorsan Gamenote ve Redragon bak. Genişletmek için tıkla... Dehşet hoşuma gitti. KB435L mi bu mu? (ben bu mesajı yazarken zam geldi. ne bahtsız adamım)
ehbk dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna da bakabilirsin. F/P arıyorsan Gamenote ve Redragon bak. Genişletmek için tıkla... Dehşet hoşuma gitti. KB435L mi bu mu? (ben bu mesajı yazarken zam geldi. ne bahtsız adamım)
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 11 Ağustos 2021 #13 feneresevdalı dedi: Dehşet hoşuma gitti. KB435L mi bu mu? (ben bu mesajı yazarken zam geldi. ne bahtsız adamım) Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Burada daha ucuz halen. Buradan al derim.
feneresevdalı dedi: Dehşet hoşuma gitti. KB435L mi bu mu? (ben bu mesajı yazarken zam geldi. ne bahtsız adamım) Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Burada daha ucuz halen. Buradan al derim.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #14 Genel olarak 435l öneriyoruz.