Yazılımcı için Laptop önerisi

umtkas

Hectopat
Daha fazla  
Ailemin yanında okuyorum hali hazırda elimde 2007 den kalma 1gb ramli 512 ekran kartlı win7 yüklü visual studio yu biraz kazmayla çalıştıran tüm adobe ürünlerinin 2 sini aynı anda kasmadan çalıştıran yadigarıma kardeş alacağım.
Eski bilgisayarımı pardus veya ubuntuya çevirip gündelik işlerim için kullanacağım artık adnroid ve java dünyasına adım atarken android yazılımı geliştirmede gerçekten sıkıntı yaratıyor hatta bazen kendini resetlemeye kadar gittiği anlar oluyor sanırım ram desteğine ihtiyaç var.

Sistem toplamak tan anlamıyorum buraya o yüzden önerileinizi almak için yazıyorum.

Beni uzun süreli yazılım geliştirme konusunda idare edebilecek bir yoldaşa ihtiyacım var. Max kaynağım 3.000TL .
Takip ettiğim 1 bilgisayar var Lenovo y510p 16gb ram 4gb Ekran kartlı 8gb ssd .

Sizlerinde önerilerini bekliyorum.
Saygılarımla...

Dizüstü bilgisayarlar toplanmıyor zaten, bilmene gerek yok . Uzun süreli kullanım istersen masaüstünü tercih etmeni öneririm. Her zaman daha kaliteli olur, hemde daha güçlü bir yoldaş edinmiş olursun .

Afedersiniz ama yazdığınızla salak yerine koyuyorsunuz insanı biliyoruz laptop un toplanmadıgını orada ne iyidir ne kötüdür manasına getirmek istemiştim sizden masaüstü önerisi verin demedim boşuna laf kalabalığı yapıyorsunuz.

Doğru söylüyorsun bende şaşırdım. Nasıl bir psikoloji içinde yazdıysam şimdi okudum, sanırım öyle olmuş. Orada demek istediğim masaüstü alırsan yazılım işiyle uğraşacaksan sistemini upragade etmen gerekebilir, daha rahat upragade edebilirsin. Ne iyidir, ne kötüdür konusuna gelirsek herzaman toplama PC hazır alınan modellere göre daha avantajlı olur.

Suan kullandıgım yadigarımda toplamaydı evet hem uzun ömürlü hem avantajlı ama yanımda tasıyabilecegim bir cihaza ihtiyac evdekine bir kaç bişeyler ilave edersem 2 3 sene daha idare edecek

Merhaba eğer kasalarını beğenirseniz Monster dizüstü modellerine bakabilirsiniz ve isterseniz konfigüre edebilirsiniz.
Ama eğer beğenmezsenseniz bir Dell Precision almanız daha iyi olur
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…