Yazılımcı için MacBook uyumlu klavye tavsiyesi

Bütçe
Sınırsız
Makaleler
18
Selam, günün 12 saati falan yazmakla geçiyor. Normalde logi brown Switch popkeys kullanıyorum ancak yuvarlak tuşları artık sıkıntı olmaya başladı. Hızlı yazarken yazım yanlışı yaptırıyor. Ellerim de normalden büyük. Apple magic keyboard almayı düşündüm zira normal MacBook'un da yazma hissi herkes gibi çok hoşuma gidiyor. Yine de belki daha iyi alternatifler vardır diye hem magic keyboard hakkında fikir almak, hem de başka markalarda klavye önerisi almak istiyorum.

Tek kriterim güzel bir yazma hissine sahip olması, tuşlar arasındaki netliğin iyi olması ki parmaklarımla hissedebileyim, kısacası yazılımcı için güzel bir keyboard arıyorum. Bütçe mühim değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe mühim değilse Magic Keyboard tavsiye ederim. Hatta numpadli olan büyüklerinden tavsiye ederim. Yazması, sesi, ergonomisi güzel. Masada da güzel duruyor :)

Hocam farketmiyor, yeter ki konforlu ve net olsun. Çok gürültü iyi olmuyor bazıları sabaha kadar kodluyorum kendi başım da ağrıyor.

Cok gurultulu olmayan birkac mekanik klavye tavsiyesi verebilirim. Sesleri de oldukca hos. Benim tercihim bu olurdu.

Buna da bakabilirsiniz. V3 Cream Yellow Pro switchli olani daha az ses yapiyor. Aslinda en sessizi CS Air ile geleni ama onun da stoklari yok.

Eger mekanik istemiyorsaniz Logitech MX Keys en iyi tercih olur.

Cok gurultulu olmayan birkac mekanik klavye tavsiyesi verebilirim. Sesleri de oldukca hos. Benim tercihim bu olurdu.

Buna da bakabilirsiniz. V3 Cream Yellow Pro switchli olani daha az ses yapiyor. Aslinda en sessizi CS Air ile geleni ama onun da stoklari yok.

Eger mekanik istemiyorsaniz Logitech MX Keys en iyi tercih olur.

Çok güzel alternatifler, teşekkürler Görkem Hocam.

Bütçe mühim değilse Magic Keyboard tavsiye ederim. Hatta numpadli olan büyüklerinden tavsiye ederim. Yazması, sesi, ergonomisi güzel. Masada da güzel duruyor :)
İndirime de girmiş, aslında Low-Profile ve dayanıklı olması çekmiyor değil de, kararsız kaldım yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı