Diğer sistemlerle de karşılaştırıp bakacağım teşekkürlerAcer Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 41.890,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Bu yeterli mi?
Fan sıkıntısı varsa hiç girmeyelim hocamCasper'ın Excalibur G870 modeli gayet iyi. Sadece fan sıkıntısı mevcut.
Hocam 8Gb ram yeterli olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederimTürklerin dokunmadığı bir marka olsun. Ayrıca HP Pavilion, Casper vs. düşünürsen ondan da uzak dur. Daha global markalara yönelebilirsin. Bütçeni belirtirsen daha iyi öneri yapacaklardır.
Ben sadece ''iş bilgisayarı'' kategorsinde satılan serilerden almanızı tavsiye ederim. Zira iş bilgisayarı serileri hem uzun pil ömrü hemde dayanıklı kasa ve pek çok girişe sahip oluyor. hdmi, usb, kart okuyucu vs. Oyun bilgisayarı kategorisinde ki tüm bilgisayarların pil ömrü kısa olduğı gibi yetersiz portları olur. Elbette seçeneklerinizi değerlendirip karar verecek olan sizsiniz.Hocam 8Gb ram yeterli olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim monster bilgisayarların tasarımları hoşuma gittiği için monster'a biraz daha yakındım. Tavsiyenizi dikkate alacağımBen sadece ''iş bilgisayarı'' kategorsinde satılan serilerden almanızı tavsiye ederim. Zira iş bilgisayarı serileri hem uzun pil ömrü hemde dayanıklı kasa ve pek çok girişe sahip oluyor. hdmi, usb, kart okuyucu vs. Oyun bilgisayarı kategorisinde ki tüm bilgisayarların pil ömrü kısa olduğı gibi yetersiz portları olur. Elbette seçeneklerinizi değerlendirip karar verecek olan sizsiniz.
İYİ GECELER.
EK: Aklıma geldi, ağırlığına da dikkat edin. Almadan önce sorun olmaz gibi gelse de duruma göre en büyük sorununuz olabilir.Teşekkür ederim monster bilgisayarların tasarımları hoşuma gittiği için monster'a biraz daha yakındım. Tavsiyenizi dikkate alacağım
*** Durduk yere şuna tesadüf edince en azından seçeneklerini genişletme açısından şunu da ekleyeyim dedim. Benim aşağıda eklediğim pc ile Ege'den alıntıladığım yukarıdaki pc hakkında muhtemelen buradaki milletin %90+ sı benim aşağıda eklediğim Acer'i tercih eder. AMA Oyun oynamayacak iseniz kesinlikle BENCE THINKBOOK. Oyun oynayacak iseniz ACER. Belki oynarım deyip ACER'e yönelmeyin.Teşekkür ederim monster bilgisayarların tasarımları hoşuma gittiği için monster'a biraz daha yakındım. Tavsiyenizi dikkate alacağım
Sağolun hocam fiyat olarak harika lar parçalarına bakıcak olursak da iyiler fakat lenovo laptop taki ryzen işlemci var intel daha iyi olmazmı?EK: Aklıma geldi, ağırlığına da dikkat edin. Almadan önce sorun olmaz gibi gelse de duruma göre en büyük sorununuz olabilir.
Ege Hanedarın başka bir konudaki önerisi. Ben bayıldım. Yazılım içinde yeter heralde.
Lenovo ThinkBook 15 G3 21A40036TX Ryzen 7 5700U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo ThinkBook 15 G3 21A40036TX Ryzen 7 5700U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo ThinkBook 15 G3 21A40036TX Ryzen 7 5700U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 18.912,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
*** Durduk yere şuna tesadüf edince en azından seçeneklerini genişletme açısından şunu da ekleyeyim dedim. Benim aşağıda eklediğim pc ile Ege'den alıntıladığım yukarıdaki pc hakkında muhtemelen buradaki milletin %90+ sı benim aşağıda eklediğim Acer'i tercih eder. AMA Oyun oynamayacak iseniz kesinlikle BENCE THINKBOOK. Oyun oynayacak iseniz ACER. Belki oynarım deyip ACER'e yönelmeyin.
Bu arada bu ACER'sadece bugün bu fiyata. Yarın muhtemelen 2000+ TL daha fazla vermeniz gerekecek.