Yazılımcı için Monster bilgisayar iyi midir?

Seçimimi önerdiğiniz 2 bilgisayar arasında yapıcam. Ama sanırım intel'e daha yatkınım Öneriler için gerçekten çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Hocam eğer sadece iş için kullanacaksanız kesinlikle MacBook alın derim. Sessiz olması ve göz yormaması saatlerce çalışmanıza izin veriyor sadece bunlar için bile alınır ayrıca oyun bilgisayarı aldığınızda gittiğiniz her yerde priz aramak zorunda kalacaksınız (bayağı bir sıkıntı yaşıyorum bu konuda ben) hem çevresel şartlardan hem de donanım olarak üstünlüğünü göz önüne alınca MacBook 10/10. bütçenize uygun değilse tabii ki yapacak bir şey yok arkadaşların dediği gibi Lenovo'nun falan iş bilgisayarları var daha uzun pil ömrüne sahip onlar da iş görür tabii ki ancak bütçeniz de varsa MacBook dadından yinmez.

mackook düşünüyorum aslında ama daha önce hiç mac kullanmadım kullanamam diye korkuyorum

Fiyatı Tekrar Düşmüşşşş. KAÇIRMA!!! Geç kalma.
Alırsan başlangıç olarak iki konuda uyarayım.
Kesinlikle windows 10 pro kurma. Ya windows 10 Home ya da windows 11 kur.
*** Kurulumla ilgili normalden farklı hususlar var. İnternetten araştırarak bulabilirsin ya da benden yardım isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…