Yazılımcı için mouse önerisi

onurvar

Hectopat
Merhabalar;

Excel vba ve Android Studio kodlaması yapıyorum.

Kodlama yaparken zaman zaman oluşturduğum bir projede değişiklik yapmak için genelde kes, kopyala, yapıştır ve derleme kısayol tuşlarını kullanıyorum. Bu fonksiyonları klavye yerine daha pratik olması açısından makro destekli mouse ile uygulamak istiyorum. Bu yüzden sizlerden mouse önerisi almak istiyorum.

Aradığım özellikler sırasıyla;

Sol el kullanımına uygun olması,
Elim büyük olduğu için büyük ölçüde bir mouse olması,
Makro tuş sayısı fazla olması,
Kablosuz olması,
Üst limit 300TL.

Kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir mouse var ise aradığım özelliklerin bir kaçından feragat edebilirim.

Benim bulabildiğim modeller; Logitech G300S ve Corsair m55.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar;

Excel vba ve Android Studio kodlaması yapıyorum.

Kodlama yaparken zaman zaman oluşturduğum bir projede değişiklik yapmak için genelde kes, kopyala, yapıştır ve derleme kısayol tuşlarını kullanıyorum. Bu fonksiyonları klavye yerine daha pratik olması açısından makro destekli mouse ile uygulamak istiyorum. Bu yüzden sizlerden mouse önerisi almak istiyorum.

Aradığım özellikler sırasıyla;

Sol el kullanımına uygun olması,
Elim büyük olduğu için büyük ölçüde bir mouse olması,
Makro tuş sayısı fazla olması,
Kablosuz olması,
Üst limit 300TL.

Kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir mouse var ise aradığım özelliklerin bir kaçından feragat edebilirim.

Benim bulabildiğim modeller; Logitech G300S ve Corsair m55.
Şunu önerebilirim.

Artı avantajı, tekerleğinin ayarlanabilir olması. Tek tık ile tekerleği her seferde döndürmeye gerek kalmıyor. Bir kere döndürüyorsunuz, ivmeye göre kendisi birkaç tur dönüyor. Kablosuz ve fazladan tuşları da avantaj.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı