Yazılımcı olmak için nereden başlanmalı?

MenshBey

Decapat
Önceden biraz Python ve HTML öğrenmiştim ve çok temel olarak öğrendim hiç iş görmez. Şu an sizce ne yapmalıyım nereden başlamalıyım?

İngilizcem mükemmel değil ama idare eder şekilde, şu an amacım ileride yazılım mühendisliği düşündüğüm için çalışmak.

Yazılım mühendisliği istiyorsun da alanın ne olacak uygulama mı oyun mu web sitesi mi?

İngilizcem mükemmel değil ama idare eder şekilde, şu an amacım ileride yazılım mühendisliği düşündüğüm için çalışmak.

Tamam sen hangi alanda ilerlemek istiyorsun ona karar ver YouTube'dan bakıp. Sana önerim Udemy üzerinden "yabancıların" kurslarına bakmak. Onlar yazılımcı yapmıyor sadece bilgiyi aktarıyor sen ise proje yaparak kendini geliştiriyorsun. Proje bazlı olarak bu abiyi öneririm temiz anlatıyor. John Smilga | Instructor| Udemy
Alana karar veremiyorsan bence JavaScript ile başla (bu abinin kursu var öneririm) çünkü JavaScript her alanda kullanılıyor artık.

anladım , JavaScript başlangıç için zor gelir mi?

web sitesi bana daha mantıklı geliyor
O zaman HTML&CSS kursu alman gerekiyor. Proje yaparak kendine güvenin gelsin sonrasında ise JavaScript öğrenmen gerekiyor. Bir sonraki aşaman ise JavaScript kütüphanesi öğrenmek. React veya Vue gibi. Discord sunucumuz var 10-15 kişiden oluşan full yazılımcı eğer ki imzamda ki yerden bana ulaşırsan davet linki gönderirim çok yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…