Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #11 ahmet_kıran dedi: Peki matematiği kötü olan biri yazılım öğrenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki, ama üstüne giderse. Arada sırada matematiğe dönmek lazım.
ahmet_kıran dedi: Peki matematiği kötü olan biri yazılım öğrenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki, ama üstüne giderse. Arada sırada matematiğe dönmek lazım.
turan000 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #12 SuiCast dedi: Arkadaş sanırım meslek lisesi + üniversitede de yazılım okuyayım mı diye sordu. Genişletmek için tıkla... Meslek okursam üniversiteyi kazanmam zor olacak kötü üniversitede okumak istemiyorum. Anadolu'da kalacagım galiba.
SuiCast dedi: Arkadaş sanırım meslek lisesi + üniversitede de yazılım okuyayım mı diye sordu. Genişletmek için tıkla... Meslek okursam üniversiteyi kazanmam zor olacak kötü üniversitede okumak istemiyorum. Anadolu'da kalacagım galiba.