7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Eylül 2024 #11 TheDexuS dedi: Eve girebilmen için cihaza tuttuğun çipte bile içinde yazılım var. Yapay zeka falan bunları kafana takma hiç obsesif krizleri geçirmene gerek yok. Kolay kolay bitecek bir meslek dalı değil. Hatta benim gözümde hiç bitecek bir dal değil. Genişletmek için tıkla... Evet ama donanımı programlamak farklı bir yazılım alanı ve Türkiye'de bu işleri doğrudan yapan firma var mı bilmiyorum.
TheDexuS dedi: Eve girebilmen için cihaza tuttuğun çipte bile içinde yazılım var. Yapay zeka falan bunları kafana takma hiç obsesif krizleri geçirmene gerek yok. Kolay kolay bitecek bir meslek dalı değil. Hatta benim gözümde hiç bitecek bir dal değil. Genişletmek için tıkla... Evet ama donanımı programlamak farklı bir yazılım alanı ve Türkiye'de bu işleri doğrudan yapan firma var mı bilmiyorum.
misantropi Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara, Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 11 Eylül 2024 #12 706111 dedi: Bitmedi ama sürünüyor. Öncelikle Java'cılar gider büyül ihtimalle, ehe . Genişletmek için tıkla... Niye peki? Seni buna iten nedir? Java halen çok kullanılıyor.
706111 dedi: Bitmedi ama sürünüyor. Öncelikle Java'cılar gider büyül ihtimalle, ehe . Genişletmek için tıkla... Niye peki? Seni buna iten nedir? Java halen çok kullanılıyor.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Eylül 2024 #13 misantropi dedi: Niye peki? Seni buna iten nedir? Java halen çok kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Topluluk destegi cok buyu ya. Yapay zeka Java hakkinda cok sey biliyor.
misantropi dedi: Niye peki? Seni buna iten nedir? Java halen çok kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Topluluk destegi cok buyu ya. Yapay zeka Java hakkinda cok sey biliyor.