Yazılım müh. Okuyorum henüz 1. sınıfım ve 2. dönemdeyiz daha yeni C# dilinin veri tipleri değişkenleri vb konuları öğrenmeye başladım ancak bları öğrensem bile uygulama kod yazma kısmında zorlanıyorum. Aslında zor olan kod yazmak değil de ben ne yazmaya başlayacağım sorusunu aşamıyorum. Videolar izleyerek ufak tefek Console uygulamaları çıktıları alıyorum ancak kopyala yapıştır gibi oluyor videoda ne kod yazıyorsa sadece aynılarını yazmakla yetiniyorum. Yazılımda henüz bir amacım yok aslında Front-End kısmı çok eğlenceli geliyor gözüme web sitesi yazmak görseller oluşturmak animasyonlar yaratmak vb ancak iş başvrularında aranan niteliklere baktığımda SQL C# C++ gibi daha çok Back-End denilebilecek niteliklere sahip olmak gerekiyor. Yazılımda sizler nasıl ilerlediniz? Sıfırdan hiç yapılmamış bir program yazma seviyesine o yaratcılığa nasıl ulaştınız? Ya da gördüğünüz bir programı uygulamayı web sitesini burası düzgün olmamış diyerek tekrardan yazarak mı kendinizi geliştirdiniz? Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.