Yazılımda nasıl ilerlemeliyim?

omersseven

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 16 yaşındayım ve bir gün dedimki ben neden yapmıyorum ve giriştim nu işe Python ile başladım ilk 2 ay çok ama çok hevesli devam etim sonrasında okul sınav döneminde bıraktım yaklaşık 2 hafta boyunca hiç kodlamaya bakmadım sınavlar bitti ve kodlamaya oturma istegim yoktu hemen sıkılıyordum hala öyle eskisi gibi focuslanamıyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl gelişebilirim? Hiçbir fikrim yok hani nasıl iş bulacağım gibi düşünüyor. Ve bu yaz hemaileme destek olmak için çalışma zorunluğu gibi bir his var içimde ve TYT'yi bittirmem gerekiyor ben kendi yaşım normalerine görede zarganayım bunun içinde spora başlayacağım ama nasıl hepsini bir götüreceğim ben kendimi geliştimek istiyorum her vaktimi değerli ğeçirmek istiyorum bu sizin işiniz değil tabii ki ama gerçekten içime atmaktan artık bunaldım belki bana yol gösterebilecek birkaç hocam vardır bana yardım edebilir misiniz?

Sevmediğiniz bölümden mezun olup sevmediğiniz işi yapmak zulüm olur. Bu yaşlarda yazılım ile ilerlersen ne olacağını kimse kestiremez.

Sevmediğiniz bölümden mezun olup sevmediğiniz işi yapmak zulüm olur. Bu yaşlarda yazılım ile ilerlersen ne olacağını kimse kestiremez.

Hayır yazılım benim her zaman en büyük hayalim nedeni ben herçekten bilgisayarlara bayılan bir insanım yani onları yönetmek yönlendirmek ayrı bir yetenek olarak bakıyorum o yüzden sewmediğimden değil.

Önce kendini yaşıtlarında karşılaştırma boşver gitsin kendini olduğun gibi kabullen.

Yazılım alanînda genel birşey diyemem brilliant uygulamasından ilerleyebilir,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu ders videolarını izleyerek ilerleyebilir.

1 öğün atlama düzenli beslen günde 3 öğün ye sigara içiyorsan bırak evde haftada 3 gün 20 dk 4 set şınav 4 set squat 4 set barfisk çekersen 6 ayda zarganaliktan kurtulursun. 2 yazılımda uygulama yaparak ilerle bilgiler teorikte kalmasın kendine bir alan seç o alanda geliştir sadece yazılım dili öğrenmek bir işe yaramaz örnek veriyorum Python siber güvenlik alanında daha çok işine yarayacakken c# oyun programlamada yara gibi. 3. part time çalışarak aile destek olabilirsin ve saydıklarım hepsini yapacak zamanın kalır. Yaşın daha çok genç çok kasmadan yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerle disiplinli ol canın yapmak zorunda olduğun şeyi istemediği halde yine yap. Sevgiler.

Dediklerinizi yapacağım gercekten çok güzel özetlemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…