Yazılımda nasıl ilerlenmeli?

Maraza25

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G15
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Benim sizlere sormak istediğim birkaç soru var.
Ben yazılımda daldan dala atlayan 17 yaşında bir çocuğum aslında günüm 24 saat olmasa hepsiyle uğraşmak isterim her alanı ayrı zevkli geliyor ama beni en çok heyecanlandıran kısmı yapay zeka bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirm?
Ayrıca Mobile ve PC uygulaması geliştirmekte hoşuma gidiyor ama bu konuda ne yapmam gerektiğini çok bilmiyorum. Aslında kolaya kaçmak işime geliyor her platforma ayrı ayrı kod yazmayı sevmiyorum ve Android stüdyodan nefret ediyorum bana önerebiliceğiniz bir platform var mı tek kod ile çoğu platformda çalışan bir program oluşturabileceğim.
Başka sizin önereceğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flutter. Tek kod ile Android,İOS,Windows,Linux,Web ve gömülü sistemler için yazılım geliştirebilirsiniz.

Yalnız şöyle bir uyarıda bulunmam gerek. İOS için uygulama geliştirmek için XCode lazım. Onun işinde Mac bir bilgisayar lazım. Ya da sanal makine ile yapmanız lazım.

Bende daldan dala atlıyorum ortak noktamız ve en büyük problemimiz.

Flutter Framework'ü ile mobil de çapraz platform destekli uygulamalar geliştirmeyi deneyebilirsin. Hardware Android kanalını şiddetle tavsiye edebilirim.

Editör olarak da asla ve asla Android Studio'yu önermem 1 yılım geçti bunun kadar berbat ve yavaş bir editör olamaz. Visual Studio Code'u öneririm React Native ve Flutter geliştiriceksen.

birkaç yıldır uğraştığım için hepsinden azar azar deniyorum hangisi benlik diye
Hocam çok denersiniz, Şu an kafamda oyun var sizde benim gibisiniz bir alan bulsak çok iyi olma ihtimaliz var fakat o alanı seçemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…