Yazılımda nasıl uzman olunur?

Hocam peki bütün alanları kaç senede öğrenebilirim? Yani bu yazılım işinde baya bilgili olmak istiyorum.

Hocam peki bütün alanları kaç senede öğrenebilirim? Yani bu yazılım işinde baya bilgili olmak istiyorum.
Bütün alanlarda uzman olman çok uzun bir süreç alır. Önemli olan bir alana yönelip o alanda en başarılı olacağın şekilde çalışmak. Ki bu şekilde iş yapacak hale gelirsen çok temiz paralar kazanırsın.

Merhaba, bana göre ilerleyememenizin sebebi algoritma bilginizin olmaması.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu listeyi takip ederek önce yazılımların ve yazdığınız kodların, döngülerin vesire çalışma mantığını kavrayın çalışma prensiplerini tanıyın. Daha sonrasında C++ ile ilerlemek istiyorsanız ya takip ettiğiniz kanallardan giderek ya da altta belirtmiş olduğum listelerden devam ederek kendinizi daha hızlı ve daha iyi geliştirirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben okuduğum okulda C öğrenmiştim başlangıç olarak daha iyi ve daha cazip geliyor bana başlangıç için. İsterseniz ondan da başlayabilirsiniz karar size kalmış.
Ayrıca yazılımda eğitim videoları izleyerek bir yerlere gelemezsiniz. Pratik yapmalısınız. Örneğin izlediğiniz eğitim videoları sonrasında altta yine koyduğum linklerden giderek proje örneklerini okuyup yapmaya çalışın. Hatalarınızı altında belirtilen doğru kodlamalar ile karşılaştırın hatanızı anlayın. Sonra diğerine geçin. C++ Örnek Projeler – Giriş Seviyesi 8 Adet #2
Bunlar henüz giriş seviyesi projeler. Bazılarını yaptıktan sonra kendinize güvendiğiniz taktirde orta ve zor seviye projeler yaparak daha hızlı gelişirsiniz. Bunun için Google'a C+++ giriş-orta- zor (seviyenize göre) yazarak proje örneklerine göz atın ve pratik yapmaya başlayın.
Herhangi bir sorun olduğunda etiketleyebilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. İyi sosyaller.

Asiri basit gereksiz programlar falan yaziyorum demissin de her program yazan zaten proje yapmak zorunda degil, canin ne isterse onu yapman lazim ki gelisebilesin. Daha zamanin cok, basaracagina inaniyorum. Kolay gelsin.

Uzmanlik dersen tamamen uzmanlik zaten mumkun degil dillerin kendi yazarlari bile bazen anlamayabiliyorlar bazi hususlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…