Yazılımdan Kaynaklı Mavi Ekran Hatası Bilgisayara Zarar Verir mi?

tadmore

Femtopat
Merhaba, bugün android cihazımı bilgisayarımın ikinci ekranı olarak kullanmak için bilgisayarıma bir program yükledim.
Programı çalıştırdıktan sonra, mavi ekran hatası aldım. Bilgisayar yeniden başladığında programı kaldırdım ve dolayısıyla sorunu da çözmüş oldum.

Biraz takıntım olduğu için şu konuyu merak ediyorum: Bu hata bilgisayarın yazılımında bir değişikliğe yol açmış mıdır? Bilgisayarın yavaşlaması gibi sorunlara sebep olur mu? Format atmak gerekir mi?
Bilgisayarı yeni aldım ve tam performans kullanmak istiyorum, önemli hatalar alınca bir sorun oluşmuştur diye rahatsız oluyorum.

Verebilir de vermeyebilir de emin olamayız ancak büyük ihtimalle zarar vermezler. Zaten mavi ekran hatasının amacı; bilgisayarda daha büyük bir soruna yol açmamak için kendini kilitleyip kapatmak. Arından da kullanıcıya hata ile ilgili bilgi vermek. Yazılımı kaldırdıysanız ve artık hata almıyorsanız dert etmenize gerek yok.

Verebilir de vermeyebilir de emin olamayız ancak büyük ihtimalle zarar vermezler. Zaten mavi ekran hatasının amacı; bilgisayarda daha büyük bir soruna yol açmamak için kendini kilitleyip kapatmak. Arından da kullanıcıya hata ile ilgili bilgi vermek. Yazılımı kaldırdıysanız ve artık hata almıyorsanız dert etmenize gerek yok.
Evet sadece uygulamada veriyordu ve uygulamayı tamamen kaldırdım. Kafama takmıyorum, teşekkürler.

Uyarı alır mıyım bilmiyorum Splashtop Wired XDisplay diye bir uygulama vardı ben bir sorununu görmedim denemeni tavsiye ederim.
Not: Cihazım Android 4.4.2 de test edildi.

Bu program yüzünden hata verdi. Spacedesk var, aynı işlevde bir program. Onu kullanıyorum şimdi, sorun çıkartmadı.
İlginçmiş benim Android 4.4.2 cihazımda sorun çıkartmadı hiçbir zaman, geçen yıldırım çaktı modem yandı (haliyle ethernet portu da yanmış, sonra modemi değiştirdik) o zamandan sonra telefondan çekiyorum interneti (USB yoluyla) o yüzden depolama ve ekran paylaşımı kullanamıyorum. USB Tethering'i devre dışı bırakırsam öyle oluyor fakat internet lazım bilgisayara. Tamire gidecek anlaşılan...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı