Yazılımdan önce dil mi öğrenmek gerek?

Adriel

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, oyunları severim ve bu alana yöneldim Unreal Engine'de tecrübem var. 250 saat gibi ama kodlama bilmiyorum Türkçe kaynak olmadığı için (yeterince). Aranızda yazılımcı olup bana cevap verebilecek var mı, önce İngilizce mi öğrenmem gerek yazılımdan önce? 16 yaşındayım eğer cevap evetse 17-18 yaşında kadar öğrenip yazılıma başlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşine lazım olacak videoların birçoğu da ingilzce oluyor bir de hocam. Kodlamada da İngilizcenizin yeterli düzeyde olması lazım.

Öncelikle Scratch 3.0 ile çalışın. Küçük çocuk platformu da olsa çok iyi işler yapan insanlar da var. 3 ay denemenizi tavsiye ederim ama sıkılırsanız sonraki (Phyton) aşamaya geçin.

Phyton çok zorlarsa Lua öğrenin. Bu konuyla ilgili daha fazla kaynak bulabilirsiniz.

İngilizce bilmene ilk başta gerek yok. Belli bir seviyeye kadar ilerlersin. İkisini aynı anda yapabilirsin.

Arkadaşlar teşekkür ederim ban yediğim için cevap veremedim(bu konuyu yazdıktan hemen sonra) çok yardımcı oldunuz

Sadece bu alanda mesleki kariyer dusunuyorsan ogrenmene gerek var. Yoksa cat pat Turkce ile de bir seyler yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…