Yazılımı dillerini nereden öğrenmeliyim?

Vito Corleonee

Centipat
Daha fazla  
İnternette Udemy diye bir site var para ile ders paketi satıyor fiyatı şu anda 70TL. YouTube'dan ücretsiz videoları izlemek ile kurs paketi arasında ne gibi bir fark var.
Daha doğrusu sizin önerdiğiniz kaynaklar neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Udemy'den başka öğrenebileceğiniz bir adres var mı bilmiyorum fakat zaten işini en iyi yapanları en üstte gösteriyor.

Yeni öğrenmeye başladıysanız ücretli kurs satın almayın. Onlarca kaynak var YouTube'da. Yavaş yavaş profesyonel diyebilecekseseniz kendinize, o zaman kurs satın alın. Kurslarda bazılarında direkt kurs sahibi ile iletişime geçme hakkı vs oluyor. Bana kalsa başlarda ücretsiz alın kurlsarınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tonlarca kaynak var ücret ödemeye gerek yok ben BTK Akademi üzerinden çalışıyorum gayet de güzeldir.

Patika.dev sitesi en iyi yazılım öğrenme sitesi bence, ücretsiz, patikalar sayesinde sadece dili değil dil ile neler yapabileceğin konusunda kendini geliştiriyorsun, tamamen türkçe ve eğitimlerin sonlarında sertifika alabiliyorsun. Belli patikaları tamamlayıp sertifika kazandıktan sonra sitenin düzenlediği bootcampler sayesinde işe de girebilirsin.

İfadeler: die
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…