Bence teknolojiye ayak uydurabilen bir ülke olmanın temellerini oluşturabilir.Okullarda ağırlık dersleri dışında yazılım dersi görmeniz ülke açısından ne tür değişiklikler oluşturabilir?
Doğru ülke biraz gereksiz bir soru. Yazılım istek işi, herkes yapamaz.Ülkeyi napacaksın kendini kurtar sen. Oyun yazarsın, zengin olursun.
Okullarda ağırlık dersleri dışında yazılım dersi görmeniz ülke açısından ne tür değişiklikler oluşturabilir?
Hocam udemy gibi boş ortamlarda para harcamayın, harcayacaksanız da Türk'lerden izlemeyin. Çoğu düzgün anlatamıyor düzgün anlatanlar da bebeğe anlatır gibi anlatıyor. İngilizceniz iyiyse doküman, kitap okuyarak öğrenmenizi öneririm. Benim İngilizcemin iyi olmamasına rağmen doküman okuyorum.Yeni katıldım da yardımcı olur musun pek bilgim yok burada
Hocam Udemy gibi boş ortamlarda para harcamayın, harcayacaksanız da Türk'lerden izlemeyin. Çoğu düzgün anlatamıyor düzgün anlatanlar da bebeğe anlatır gibi anlatıyor. İngilizceniz iyiyse doküman, kitap okuyarak öğrenmenizi öneririm. Benim ingilizcemin iyi olmamasına rağmen doküman okuyorum.
Mantığı anladıktan sonra çoğu dil kolay gelir zaten.Bencede bende kitap aldım 350 civarıydi Python öneririm Python'dan başla bence birçok kişide Python'dan başlamayı öneriyor onun mantığını anlarsaniz sizin için daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.