Yazılımın faydaları nedir?

mure

Yoctopat
Daha fazla  
Okullarda ağırlık dersleri dışında yazılım dersi görmeniz ülke açısından ne tür değişiklikler oluşturabilir?

Okullarda ağırlık dersleri dışında yazılım dersi görmeniz ülke açısından ne tür değişiklikler oluşturabilir?

Site scripti yazarak onları gerçekten yüksek bir fiyata satabilirsin veya oyun yazabilirsin uygulama yazarsan onu satabilirsin tool yapıp satabilirsin ve çok faydası var hem ekonomik hem de iş fırsatı.

Herkese öğretilmesinin gerekli olduğunu düşünmüyorum, isteyen herkes ders alsın. Hayal gücü yüksek olmayan bireylerin şirketlerde eleman olarak çalışmaktan başka işi olmaz. İyi bir hayal gücü gerekli yoksa güzel projeler için fikir bulunamaz. Hayal gücü yüksek ve teknolojiyle arası iyi olan bireylere öğretilmeli.

Yeni katıldım da yardımcı olur musun pek bilgim yok burada
Hocam udemy gibi boş ortamlarda para harcamayın, harcayacaksanız da Türk'lerden izlemeyin. Çoğu düzgün anlatamıyor düzgün anlatanlar da bebeğe anlatır gibi anlatıyor. İngilizceniz iyiyse doküman, kitap okuyarak öğrenmenizi öneririm. Benim İngilizcemin iyi olmamasına rağmen doküman okuyorum.

Hocam Udemy gibi boş ortamlarda para harcamayın, harcayacaksanız da Türk'lerden izlemeyin. Çoğu düzgün anlatamıyor düzgün anlatanlar da bebeğe anlatır gibi anlatıyor. İngilizceniz iyiyse doküman, kitap okuyarak öğrenmenizi öneririm. Benim ingilizcemin iyi olmamasına rağmen doküman okuyorum.

Bencede bende kitap aldım 350 civarıydi Python öneririm Python'dan başla bence birçok kişide Python'dan başlamayı öneriyor onun mantığını anlarsaniz sizin için daha iyi olur.

Bencede bende kitap aldım 350 civarıydi Python öneririm Python'dan başla bence birçok kişide Python'dan başlamayı öneriyor onun mantığını anlarsaniz sizin için daha iyi olur.
Mantığı anladıktan sonra çoğu dil kolay gelir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı