UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Temmuz 2020 #1 Durup dururken giden HDD'mi kurtarmaya çalışıyorum. Biçimlendirme yapmadan önce bad sector testi yaptım ve ilk 5 kutucuk da kırmızı olunca kapattım. Biçimlendirdikten sonra bozuk diye çıkardım. Sizce bu HDD'nin bozuk olmama ihtimali var mıdır?
Durup dururken giden HDD'mi kurtarmaya çalışıyorum. Biçimlendirme yapmadan önce bad sector testi yaptım ve ilk 5 kutucuk da kırmızı olunca kapattım. Biçimlendirdikten sonra bozuk diye çıkardım. Sizce bu HDD'nin bozuk olmama ihtimali var mıdır?
Çözüm Jang Geum'un Danji Yemeği 28 Temmuz 2020 Merhaba, Yazılımsal sorun varsa Low Level formatla bunu çözebilirsiniz. Genelde küçük küçük oluyorlar, bana kalırsa sizin probleminiz donanımsal.
Merhaba, Yazılımsal sorun varsa Low Level formatla bunu çözebilirsiniz. Genelde küçük küçük oluyorlar, bana kalırsa sizin probleminiz donanımsal.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 28 Temmuz 2020 #2 Merhaba, Yazılımsal sorun varsa Low Level formatla bunu çözebilirsiniz. Genelde küçük küçük oluyorlar, bana kalırsa sizin probleminiz donanımsal. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Yazılımsal sorun varsa Low Level formatla bunu çözebilirsiniz. Genelde küçük küçük oluyorlar, bana kalırsa sizin probleminiz donanımsal.