Yazılımsal olarak 7.1 Surround nasıl yapılır?

Ben sanal makinemde kendi sanal 5.1 sesimi yaptım ve 7.1 seçeneği de var. Ayrıca çalışıyor da sorunsuzca. Fakat 7.1 desteklemeyen donanımınız yoksa tam performans alamazsınız, hatta şu ankinden bile kötü olabilir. Benim 5.1 kulaklığım var ve ses kartım stereoydu, onun için yaptım. Eğer donanımınız varsa nasıl yaptığımı anlatabilirim.

Ben sanal makinemde kendi sanal 5.1 sesimi yaptım ve 7.1 seçeneği de var. Ayrıca çalışıyor da sorunsuzca. Fakat 7.1 desteklemeyen donanımınız yoksa tam performans alamazsınız, hatta şu ankinden bile kötü olabilir. Benim 5.1 kulaklığım var ve ses kartım stereoydu, onun için yaptım. Eğer donanımınız varsa nasıl yaptığımı anlatabilirim.
Yanı Galiba Sizi Bana Allah Gönderdi Aynı Şekilde Bu Soruyu Arıyordum. Nasıl Yaptığızı Rica Etsem Anlatırmisıniz Hocam

Yanı Galiba Sizi Bana Allah Gönderdi Aynı Şekilde Bu Soruyu Arıyordum. Nasıl Yaptığızı Rica Etsem Anlatırmisıniz Hocam
VMWare Player indirip içine Windows ve VMWare Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:

1.png

Screenshot from 2020-06-22 02-21-19.png

Screenshot from 2020-06-22 02-22-10.png

Sürekli "İleri" tuşlarına basın. Zaten Windows en iyisini size seçecektir.

Şarkılarınızı bu sanal makineden açmalısınız ayrıca.

VMware Player indirip içine Windows ve VMware Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:

Eki Görüntüle 597742

Eki Görüntüle 597743

Eki Görüntüle 597744

Sürekli "ileri" tuşlarına basın. Zaten Windows en iyisini size seçecektir.

Çok teşekkür ederim yalnız kulaklık streo ve 5.1 veya 7.1 desteklemiyor umarım olur hocam.

VMware Player indirip içine Windows ve VMware Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:

Eki Görüntüle 597742

Eki Görüntüle 597743

Eki Görüntüle 597744

Sürekli "ileri" tuşlarına basın. Zaten Windows en iyisini size seçecektir.

Çok teşekkür ederim yalnız kulaklık streo ve 5.1 veya 7.1 desteklemiyor umarım olur hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı