Yanı Galiba Sizi Bana Allah Gönderdi Aynı Şekilde Bu Soruyu Arıyordum. Nasıl Yaptığızı Rica Etsem Anlatırmisıniz HocamBen sanal makinemde kendi sanal 5.1 sesimi yaptım ve 7.1 seçeneği de var. Ayrıca çalışıyor da sorunsuzca. Fakat 7.1 desteklemeyen donanımınız yoksa tam performans alamazsınız, hatta şu ankinden bile kötü olabilir. Benim 5.1 kulaklığım var ve ses kartım stereoydu, onun için yaptım. Eğer donanımınız varsa nasıl yaptığımı anlatabilirim.
VMWare Player indirip içine Windows ve VMWare Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:Yanı Galiba Sizi Bana Allah Gönderdi Aynı Şekilde Bu Soruyu Arıyordum. Nasıl Yaptığızı Rica Etsem Anlatırmisıniz Hocam
VMware Player indirip içine Windows ve VMware Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:
Eki Görüntüle 597742
Eki Görüntüle 597743
Eki Görüntüle 597744
Sürekli "ileri" tuşlarına basın. Zaten Windows en iyisini size seçecektir.
Şarkılarınızı bu sanal makineden açmalısınız ayrıca.
VMware Player indirip içine Windows ve VMware Tools'u yükleyin. Daha sonra şöyle bir kurulum yapın:
Eki Görüntüle 597742
Eki Görüntüle 597743
Eki Görüntüle 597744
Sürekli "ileri" tuşlarına basın. Zaten Windows en iyisini size seçecektir.
Şarkılarınızı bu sanal makineden açmalısınız ayrıca.
Kulaklık desteklemiyorsa kötü ses alırsınız. Benim kulaklık destekliyordu ama ses kartı stereoydu.Çok Teşekkür Ederim Yanlız Kulaklık Streo Ve 5.1 Veya 7.1 Desteklemiyor Umarım Olur Hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.