Yazılınız nasıl geçti?

Yok hayır estağfurullah hoca öyle demek istemedim. Çalışmama rağmen ortalamamı zor 93 küsur olarak tutuyorum devlette. Özel ile aralarında illaki bir fark oluyor.

2. sınavları henüz olmadım 1. sınavlarda matematik ve edebiyat berbat geçti umarım 2. sınavlar daha kolay olur.
Not: 9. sınıftayım.

Yok hayır estağfurullah hoca öyle demek istemedim. Çalışmama rağmen ortalamamı zor 93 küsur olarak tutuyorum devlette. Özel ile aralarında illaki bir fark oluyor.

Elbette hocam. Yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın Özel okulda okuduğum için bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Özel okullarda asla notlara torpil yapmıyorlar. Yapıyorlarsa da tek tük okullar. İki farklı şehirde iki farklı okul okudum. İkisinde de böyle bir şey olmadı. Sadece sözlüler 100 olarak veriliyor. O da nota pek etki etmiyor zaten. Taş çatlasa 2-3 puan. Ortalama üzerinde pek bir etkisi yok. Ha 95, ha 97. Benim için öğrenmek daha önemli. Not kağıt üstünde bir sayı sadece.

Hocam o kadar emin olmayın. Şeytan vesvese verir, ben ahiretimi kurtardım, cennetliğim diye. Bu seferde ibadetlerden uzaklaşırsınız. Dikkat edin. Vesveseye kapılmayın.

Yok hocam cennete değil cehenneme. Şaka bir yana haklısınız.

Harikaydı. En düşük 80 beklediğim sınavdan 54 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…