C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.595 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bir çalışma için yazılışla aynı olan İngilizce ve Türkçe kelime listesi bulmam lazım. Örnek vermek gerekirse İngilizce "can" ve Türkçe "can" kelimesi yazılışları aynı, bunun gibi bir liste lazım.
Arkadaşlar bir çalışma için yazılışla aynı olan İngilizce ve Türkçe kelime listesi bulmam lazım. Örnek vermek gerekirse İngilizce "can" ve Türkçe "can" kelimesi yazılışları aynı, bunun gibi bir liste lazım.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 11 Temmuz 2023 #2 Dediğinizi internette aratınca direkt istediğiniz şeyi buldum sanırım. İngilizce - Türkçe yazılıÅı aynı olan kelimeler YazılıÅı bire bir aynı olup anlamları birbirinden farklı olan İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarıyla birlikte uzun bir listesi. www.lafsozluk.com
Dediğinizi internette aratınca direkt istediğiniz şeyi buldum sanırım. İngilizce - Türkçe yazılıÅı aynı olan kelimeler YazılıÅı bire bir aynı olup anlamları birbirinden farklı olan İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarıyla birlikte uzun bir listesi. www.lafsozluk.com
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.595 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Bora Dere dedi: Dediğinizi internette aratınca direkt istediğiniz şeyi buldum sanırım. İngilizce - Türkçe yazılıÅı aynı olan kelimeler YazılıÅı bire bir aynı olup anlamları birbirinden farklı olan İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarıyla birlikte uzun bir listesi. www.lafsozluk.com Genişletmek için tıkla... Bunu görmüştüm de çok eksik var, teşekkürler, bununla idare edelim şimdilik.
Bora Dere dedi: Dediğinizi internette aratınca direkt istediğiniz şeyi buldum sanırım. İngilizce - Türkçe yazılıÅı aynı olan kelimeler YazılıÅı bire bir aynı olup anlamları birbirinden farklı olan İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarıyla birlikte uzun bir listesi. www.lafsozluk.com Genişletmek için tıkla... Bunu görmüştüm de çok eksik var, teşekkürler, bununla idare edelim şimdilik.