Bir İnsan 365 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 58 23 Nisan 2023 #11 xwa dedi: Matematik zor ama diğer derslerden kurtarırsın bu taktikle, matematikte hiçbir şey aklında kalmıyor son gün. Genişletmek için tıkla... Lisser dedi: Geçmek için yeterli fakat 70 alacak kadar yeterli olduğunu sanmıyorum liseyse eğer. Bildim bileli son gün çalıştım, yüksek aldığım dersler olsa da matematik falan düşüktü hep. Genişletmek için tıkla... Spyware dedi: Sınavdan en az 1 hafta önce çalışılmaya başlanmalı bence. Özellikle matematik ve sayısal dersler için. Sözel dersler bir şekilde hallediliyor. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Sözeller ya da sözel konuları olanlarda belki evet. Matematik 1+1 sormuyorsa ayvayı yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece matematik sınavım 8 Mart tarihine ertelendi artık rahatça çalışırım
xwa dedi: Matematik zor ama diğer derslerden kurtarırsın bu taktikle, matematikte hiçbir şey aklında kalmıyor son gün. Genişletmek için tıkla... Lisser dedi: Geçmek için yeterli fakat 70 alacak kadar yeterli olduğunu sanmıyorum liseyse eğer. Bildim bileli son gün çalıştım, yüksek aldığım dersler olsa da matematik falan düşüktü hep. Genişletmek için tıkla... Spyware dedi: Sınavdan en az 1 hafta önce çalışılmaya başlanmalı bence. Özellikle matematik ve sayısal dersler için. Sözel dersler bir şekilde hallediliyor. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Sözeller ya da sözel konuları olanlarda belki evet. Matematik 1+1 sormuyorsa ayvayı yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece matematik sınavım 8 Mart tarihine ertelendi artık rahatça çalışırım