Ama ben cümle içerisinde .exe gibi bir ifade kullandığımda sapıtıyor.
Uzantılar için bir ayar daha çektik.
@MF hocam ayrı ayrı değil de
Sadece "Düzelt" butonuna tıkladığımızda her iki seçeneği düzeltmesi hem görüntü hem kolaylık bakımından daha mantıklı geliyor.

O iki seçenek her zaman kullanışlı değil. O yüzden opsiyonel.

@Yunusemre0101
Noktalama veya büyük harflerde bile eleyerek veriyorum.

Bir kelimenin yanlış yazımı dolayısıyla kimseye ceza ya da uyarı göndermedim bugüne kadar.

Böyle düşünceler beni üzüyor cidden.

Ayrıca yazım düzelticinin temel hedefi noktalama ve büyük harflerin yazımı.

Kelimeler için ise büyük çaba sarf etmek gerekiyor.

@MF hocam ayrı ayrı değilde
sadece "Düzelt" butonuna tıkladığımızda her iki seçeneği düzeltmesi hem görüntü hem kolaylık bakımından daha mantıklı geliyor.

Konu açarken, F2 + F4 kombinasyonunu deneyebilir misiniz?

Uzantılarda hata yapabiliyor maalesef. Cümle sonu noktası ve cümle başı harfi olarak algılayabiliyor.

Dediğimiz gibi, bu yardımcı bir sistem. İşe yarayabileceği düşünüldü. Ama yine de herkesin, mesajını atmadan önce gözden geçirmesi gerekiyor.

Ama bu bir gri alan mı? Onu da zaman gösterecek.

Denediğim kadarıyla bir hayli eksikliği var. Cümleler arası noktalara ve noktadan sonra gelen büyük harf başlangıçlarına değişiklik yapmıyor. Mantık olarak güzel.
Noktalama işaretlerini sizin koymanız lazım. Büyük harf seçeneğini işaretlerseniz nokta ve soru işaretinden sonra büyük harf ile başlar cümle.

Güzel bir özellik olmuş, teşekkürler. (Tabii ki yeni özelliği kullandım yazarken)

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis istiyorsan çay ve kahve de hazirlasin sana.

Geç kalınmış bir yenilik ama geç olsun güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…