Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #1 ''Onlaca''yı onlarca yapmazsanız yine ceza yiceksiniz. Hayırlı olsun. [emoji1] [emoji1]
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 12 Ocak 2015 #2 @Furkan Serdar Sanmıyorum 1 harften dolayı ceza verileceğini. Ben de evvelki hafta "ama" yazacağıma yanlışlıkla sondaki "a" harfi yerine "k" yazmışım. Neyse ki ceza vermediler.
@Furkan Serdar Sanmıyorum 1 harften dolayı ceza verileceğini. Ben de evvelki hafta "ama" yazacağıma yanlışlıkla sondaki "a" harfi yerine "k" yazmışım. Neyse ki ceza vermediler.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 12 Ocak 2015 #3 Furkan Serdar dedi: ''Onlaca''yı onlarca yapmazsanız yine ceza yiyeceksiniz. Hayırlı olsun. [emoji1] [emoji1] Genişletmek için tıkla... Siz de "yiceksiniz"i yiyeceksiniz yapmazsanız ban yiyeceksiniz.
Furkan Serdar dedi: ''Onlaca''yı onlarca yapmazsanız yine ceza yiyeceksiniz. Hayırlı olsun. [emoji1] [emoji1] Genişletmek için tıkla... Siz de "yiceksiniz"i yiyeceksiniz yapmazsanız ban yiyeceksiniz.
Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #4 nutsSincapı dedi: Siz de "yiceksiniz"i yiyeceksiniz yapmazsanız ban yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bir saniye ceza yiyip geliyorum.
nutsSincapı dedi: Siz de "yiceksiniz"i yiyeceksiniz yapmazsanız ban yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bir saniye ceza yiyip geliyorum.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 12 Ocak 2015 #5 Furkan Serdar dedi: Bir saniye ceza yeyip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeyip.