Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 17 Nisan 2021 #11 Ringwraith545 dedi: Nereden yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Opera kullanmıyorum maalesef, tarayıcı ayarlarında "yazım" yazarsan çıkar büyük ihtimal.
Ringwraith545 dedi: Nereden yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Opera kullanmıyorum maalesef, tarayıcı ayarlarında "yazım" yazarsan çıkar büyük ihtimal.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #12 UçanİneğeVuranFil dedi: Kayıt olmamı istedi o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sorun yok. Bu forumda kullanan arkadaşlar vardı onların önerisiyle kurmuştum. Bir sorun olmaz kullanabilirsin.
UçanİneğeVuranFil dedi: Kayıt olmamı istedi o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sorun yok. Bu forumda kullanan arkadaşlar vardı onların önerisiyle kurmuştum. Bir sorun olmaz kullanabilirsin.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #13 senkes27 dedi: Ben kullanıyorum bir sorun yok. Bu forumda kullanan arkadaşlar vardı onların önerisiyle kurmuştum. Bir sorun olmaz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu yazıları onunla mı yazıyorsunuz şuan.
senkes27 dedi: Ben kullanıyorum bir sorun yok. Bu forumda kullanan arkadaşlar vardı onların önerisiyle kurmuştum. Bir sorun olmaz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu yazıları onunla mı yazıyorsunuz şuan.
Ringwraith545 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #14 Dümdüz dedi: Opera kullanmıyorum maalesef, tarayıcı ayarlarında "yazım" yazarsan çıkar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Bende açıkmış zaten ama bir işe yaradığını görmedim sanırım kelime eklememiz gerekiyor karışık biraz.
Dümdüz dedi: Opera kullanmıyorum maalesef, tarayıcı ayarlarında "yazım" yazarsan çıkar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Bende açıkmış zaten ama bir işe yaradığını görmedim sanırım kelime eklememiz gerekiyor karışık biraz.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #15 Kayıt oldum şimdi kullanımı yazı yazarken sormadan düzeltiyor doğru mu?
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #16 UçanİneğeVuranFil dedi: Bu yazıları onunla mı yazıyorsunuz şuan. Genişletmek için tıkla... Yok şu an telefondayım.
UçanİneğeVuranFil dedi: Bu yazıları onunla mı yazıyorsunuz şuan. Genişletmek için tıkla... Yok şu an telefondayım.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #17 Otomatik noktalama işareti koyan bir uygulama var mı peki?
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #18 Ice Tea Seftali dedi: Kayıt oldum şimdi kullanımı yazı yazarken sormadan düzeltiyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Düzeltmez hata yaptıysan kırmızı oluyor ve gösteriyor hangi harfleri düzelteceğini. Sonra cümle hatasız ise yeşil oluyor. Şimdi telefondan yazıyorum yoksa gösterirdim.
Ice Tea Seftali dedi: Kayıt oldum şimdi kullanımı yazı yazarken sormadan düzeltiyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Düzeltmez hata yaptıysan kırmızı oluyor ve gösteriyor hangi harfleri düzelteceğini. Sonra cümle hatasız ise yeşil oluyor. Şimdi telefondan yazıyorum yoksa gösterirdim.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 17 Nisan 2021 #19 Mr.Kitty dedi: Otomatik noktalama işareti koyan bir uygulama var mı peki? Genişletmek için tıkla...
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #20 Mr.Kitty dedi: Otomatik noktalama işareti koyan bir uygulama var mı peki? Genişletmek için tıkla... Sosyal'in özelliği olan "Düzelt" seçeneğine basarsanız koyuyor.
Mr.Kitty dedi: Otomatik noktalama işareti koyan bir uygulama var mı peki? Genişletmek için tıkla... Sosyal'in özelliği olan "Düzelt" seçeneğine basarsanız koyuyor.