Yazın 45 bin TL ile telefon mu alınmalı yoksa PC mi alınmalı?

Oğuz X

Decapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
First system : Asus Rtx 4080 , R7 9800X3D , 32GB RAM, 2 TB SSD
Second system : Sapphire Rx6700 R7 5800X 16GB RAM 512GB SSD
Meslek
Avukat
Öğrenciyim, yazın çalışacağım ve yaklaşık 45 bin TL gibi bir kazancım olacak. Bu parayla sistem mi yenileyeyim telefon mu? Telefonum Samsung -M12, PC RX6700, R7 5800X.

Her ne kadar telefona para vermeyi sevmeyen biri de olsam telefon daha elzem gibi. S24FE + elindeki sistemi satıp AM5 bir sistem de toplamak bir seçenek.

İfadeler: kxy
Bilgisayarinin hala fazlaca gideri var. Telefon al. Yada 45K nın hepsini degil bir kismini telefona bir kismini sistemini AM5'e cevirmeye harca. 25-30K ya S24FE cekip geri kalanla AM5 gecebilirsin.

Eğer dışarı çıkıp dolaşmayı seven biriysen sosyal medyada aktifsen Telefon ama evde oyun oynamayı daha çok seviyorsan Bilgisayar derdim ben tabi Bilgisayar telefona göre daha iyi ama senin tercihine bağlı kullanım amacın vs. Öğrenci olduğunu da var sayarsak ders çalışmak için Bilgisayar daha çok işe yarayabilir.
Arkadaşlar yazınca fark ettim Öğrenci indirimi ile 25K gibi bir fiyata S24FE alabilirsiniz.

Söyle birşey var , yurt dışındayım. Ona göre tavsiye verir misiniz. Öyle hesaplayıp.

Telefon benim için önemli değil hocam kişisel bir yorum bu arada arama yapmak dışında kullanmıyorum bilgisayar alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…