Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar lise 2. sınıf okuyorum. Yazın veya seneye ablamın yanına yani Almanya'ya tatile gideceğim. Bunun için gerekli şeyler nelerdir?
Arkadaşlar lise 2. sınıf okuyorum. Yazın veya seneye ablamın yanına yani Almanya'ya tatile gideceğim. Bunun için gerekli şeyler nelerdir?
BerkayV7 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #2 Yani en gerekli şey paradır. Ne kastetmek istediğini anlamadım.
Berktuğ Arıkan Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 168 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #3 Pasaport, vize ve para.
Mert38 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 1.136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #4 Yanına Almanca-Türkçe sözlük al.
Berktuğ Arıkan Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 168 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #5 Sözlük pek işe yaramayacaktır. İngilizcen varsa İngilizce konuş. En azından temel şeyleri söylesen bile yetecektir.
Sözlük pek işe yaramayacaktır. İngilizcen varsa İngilizce konuş. En azından temel şeyleri söylesen bile yetecektir.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #6 Berktuğ Arıkan dedi: Pasaport, vize ve para. Genişletmek için tıkla... 1-2 haftalığına ablamların evinde kalacağım. Daha ayrıntılısı var mı bu işin?
Berktuğ Arıkan dedi: Pasaport, vize ve para. Genişletmek için tıkla... 1-2 haftalığına ablamların evinde kalacağım. Daha ayrıntılısı var mı bu işin?
Berktuğ Arıkan Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 168 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #7 Davetiye gibi bir şey var. Haftalık, aylık şeklinde. Yeteri kadar bilgim yok ama araştırmanı öneririm. Gitmişken, vakit sıkıntın yoksa 3-4 hafta kalmanı önerebilirim. Özellikle sosları ve çikolatalarını bolca yiyerek kendine iyilik yapabilirsin.
Davetiye gibi bir şey var. Haftalık, aylık şeklinde. Yeteri kadar bilgim yok ama araştırmanı öneririm. Gitmişken, vakit sıkıntın yoksa 3-4 hafta kalmanı önerebilirim. Özellikle sosları ve çikolatalarını bolca yiyerek kendine iyilik yapabilirsin.
M. Oğuz GÖK Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #8 Para al bence. Gitmisken birkac parca alirsin bilgisayarina.