Yazın çalışabilecek hafif iş önerileri

mustafadinçer

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Malûm okulun sonuna geldik. Yazın evde oturup yatmak pek faydalı olmaz. O yüzden çalışıp para kazanmak istiyorum. Bana iş önerileri verin. 17 yaşındayım. Çok ağır olmayan işler (tekstil demeyin babam tekstilci bıktım artık tekstilden ona göre fikir verin)...

Çok elit olmayan bir lokantada garsonluk. Yapmıştım çok kolay ve rahat.

Bulabilirsen toplama ürün yapılan fabrikalara gir. Girmek için git özel acenteler var onların anlaştığı yerlerle konuş sokarlar ama yaşın 18 değilse sıkıntı. Onun haricinde 18 olmadığın için çoğu yer sıkıntı çıkaracaktır kolay iş biraz zor gibi.

Dostum her ne iş yapacak olursan ol benden sana bir tavsiye gireceğin yere girmeden önce şartları ve yapacağın işleri iyice öğren yoksa garsonluk yerine hamallık yapabilirsin.

Mahalle bilgisayarcısına git sana güvenmediğinden çok basit olmadığı sürece donanımsal iş yaptırmaz zarar verebilirsin diye biraz yer süpürürsün format atarsın.

Bilgisayarcılar köşeyi formattan dönüyor zaten bir de çok fazla talep olduğu için bilgisayarcının masasında boş yer kaplıyor diğer işlerle ilgilenemiyor hemen elinin altından kalkması ve iyi para alması onun da işine gelir. Cimri değilse muhtemelen kabul eder.

Hocam öncelikle şunu söylemeliyimki kolaya alışmayın hayat böyle garsonlukla geçmez benim de babam tekstilci ve önceden zor olduğu için ve sıkıldığımda başka bir yerde çalışmak istiyordumda sonradan fark ettimki çok yanlış yapmışım babanın yanında çalışmanı öneririm geleceğin orası ticaret güzeldir parasıda iyidir abimgil babamın yanında evleri var arabaları var mis gibi yaşıyorlar bunu garsonlukla yapamazlardı onun için en doğrusu babanın yanı.

Hocam adam garson olucam ömür boyu dememiş ki ne yaptınız Sadece yazın para kazanmak istemiş, yaz için en iyi mesleklerden biride bence de garsonluk. Ama iyi bir restoranda çok sıkıntı çekersin, küçük restoranlar daha rahat olur.

Gir Burger King'e çalış. İster part time ister Full git rahat olur sana yazın paranı çıkarırsın.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ömür boyu çalışacak demedim çok bilmiş konuşuyorsunuz ya bir de komik geleceğiniö belirliycek iş için aylık 3000-4000 fazla kazanmak için başka bir yerde çalışmak çok saçma kendi iş yerinde iş öğrenmek varken.

Atar yapmanıza gerek yok saygı çerçevesinde konuşun haddinizi bilin. Arkadaş çok fazla yorulmadan bir işte çalışmak istiyorum demiş ekstra olarakda tekstil istemiyorum demiş. Siz inatla arkadaşa tekstil öneriyorsunuz. Kısaca istemiyorum demiş hala neyi uzatıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…