Yazın çalışacak iş önerisi

Sion18

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Fiyatlar çok artmadan kendime üniversite, oyun, render ve çizim için bir bilgisayar almak istiyorum. Her iş için kullanacağım kısacası. 2 3 ay çalışmayı planlıyorum. Tek sorun işe acilen başlamam lazım çünkü üniversitem Ekim'de başlıyor. Evime yakın bir AVM var. Sizce direkt mağazalara gidip yüz yüze başvursam beni erkenden işe alırlar mı? Çevrimiçi başvurdum ama daha geri dönüş olmadı. Ne önerirsiniz? Bir de çalışmamı önerebileceğiniz mağazalar var mı? E-bebek ve flo gibi mağazaları düşünüyorum ben. Teşekkürler.

Hocam çevrim içi başvurma olayı tek bir şirketlerde iş yapıyor köşedeki butik de açıyor sonra unutuyor gidip yüz yüze konuşmak bir form doldurmak en iyisi olacaktır.

Peki hiç tanıdığınız biri falan var mı bu tarz işlerde çalışan veya çalışmış? Neresini öneririsiniz? Hali hazırda 10 bin tl birikmişim var. 2 3 ay çalışıp 40k ya bilgisayar alacağım.

Şöyle söyleyim zincir marketlerden uzak dur bur da belirttim satış danışmanı olan arkadaşlarım var Teknosa mediamark vs. burada komisyon hesabı prim alırsın yol yemek de karşılar böyle yerler. LCW DeFacto gibi yerler bu yerlere nazaran daha çok iş ve sabır gerektiren yerler. Ama X mağazasından X mağazasına fark ediyor çünkü sahipleri farklı oluyor haberin olsun buradaki mağazayla oradaki mağaza faklı ola biliyor.

A101'e hiç uğraşmadan sitesinden telefondan ya da pc başvur. Max 3 güne seni arıyorlar. Şansın varsa gün içinde bile arayabilirler. Görüşmeye çağarıyorlar dediklerine okey çekersen belge hazırla gel dicekler. Ama istedikleri belgeler toplam 650 tl tutacak haberin olsun. Ama kurumsal iş olarak ve asgari ücret olarak temiz para alırsın.

Benim kuzenim e bebeğe gitmiş paketleme mi kargolama mi ne günlük 400-500 falan diyordu. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama doğru olabilir.

Onun dışında işlek bir mekanda ki garsonluga giderseniz gunluk 300-350-400 alsanız dediğim gibi işlek ve zengin mekanı olsa minimal hesaplamadan 10 saat çalışsanız ve her saat 20 TL bahşiş alsanız 200 de burdan gelir günlük en düşük 500 en yüksek 600 TL para kazanırsınız bu da aylik 15-18k ya tekabül eder 2 ay çalışıp 36-38 k yapar. Paranızı da altın, Euro gibi yerlere yatirirsaniz 2 ayda 40-45 İ görür gibi.

Bence kasiyer gibi insan öldüren sabah 9 akşam 9 bir işte calisip asgari ücret almaktansa dediğim gibi garsonluk, dediği gibi e-bebek gibi yerlerde çalışabilir. Biraz saçma gibi gelebilir ama hurdalik sektörüne de girebilir 3-5 kilo mu ne bakır toplamistim köydeki hurda televizyonlardan 3 TV 1 çamaşır makinesi parcaladim bu da 2 saatimi falan aldı 410 TL ye sattım hurdacı ya ama böyle yoldan geçen değil. Tam mekanı böyle her tarafı hurdalarla çevrili saçma gelebilir ama çok fena getirisi var. Bi yerden düşük fiyata ya da beleşe koparirsan 10 numara meslek istediğin zaman çalışırsın istediğin zaman mola verirsin. Elin yüzün kirlenir zordur vs ama kolay olan iş yok.

Son düzenleme:
650tl neden anlamadım? Hepsi e-devletten indirilebilen belgeler hocam.

Sen öyle san. Kol gibi sağlık belgeleri hazırlıyorsun. Kulağından tut gözüne kanına her şeyine. Bunlar zaten 650 TL.

Kan belgesi sağlık ocağından alınıyor aynı şekilde sağlık belgesi de, göz belgesi de sağlık ocağından alınıyor. Ben ehliyet için gittiğimde göz testini de sağlık ocağında yaptılar. Bir ücret ödemedim. Üniversite öğrencisi olduğum için sigortamı ailem üzerinden faydalanıyorum. Belki de sigortasız iseniz ücret ödeme durumu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…