Yazın çalışmak için iş nasıl bulabiliriz?

Orhan207

Femtopat
Daha fazla  
Yazin calisacak is ariyorum. Tatil bolgelerinde olursa iyi olabilir deneyimsiz olarak nasıl is bulabilirim? Sigortalı sekilde coğu isi yaparim.

Yazin calisacak is ariyorum. Tatil bolgelerinde olursa iyi olabilir deneyimsiz olarak nasıl is bulabilirim? Sigortalı sekilde coğu isi yaparim.

Yaşın kaç ve hangi şehirdesin uzak şehirlere gidebilir misin?

İstanbulda Caddebostan'a ulaşım problemin yoksa yazın için servis personeli arayışım mevcut. Bana mailden ulaşabilirsin.

Tanıdıklarına sor. Tarlası olan, esnaf olan akrabalarına falan sor.

Yazin calisacak is ariyorum. Tatil bolgelerinde olursa iyi olabilir deneyimsiz olarak nasıl is bulabilirim? Sigortalı sekilde.

Komilik yapabilirsin Caffe'lerde 0 tecrübe bile gitsen sana öğretip stajyer sigortası yaparlar yaşın 18'den küçüksse.
Bundan başka olarak:
Giyim mağazaları.
Kasiyerlik (BİM A101 şok gibi).
Burger King gibi fastfoot zincirlerinde çalısabilirsin.
Tekel (pek onermem).
Tekstil (hiç önermem en son tercih olarak da gidebilirsin).

A) +18 isen bulunduğun şehrin veya ilçenin yerel haber kanallarını (instagram veya facebook olabilir) takip edip iş ilanları bulabilirsin ayrıca kariyernet, linkedIn gibi sitelerden de bulunabilir.
B) -18 isen tavsiyem; in çarşıya bulduğun her esnafa selam ver eleman ihtiyacınız var mı de, kendini tanıt yaz için iş arıyorum de. Buradan sonuç alamazsan akraba tanıdık esnafa da sorabilirsin.
C) Yaş farketmeksizin @Mamistv1 dediği gibi tarlalara gidebilirsin canın çıkar ama iyi para var.
Tatil bölgelerinde butik otellere, deniz kenarı kafelere sorabilirsin. İyi mekanlarda günlük 2000-2500 alan tanıdıklarım var.

Hamburgercilerde çalışabilirsin. Carls Jr. olan bir şehirde yaşıyorsan öneriyorum, teyzem orada çalışıyor, bu yaz ben de oraya gideceğim. Ve evet sigortalı. Ücret kısmını bilemiyorum ancak part time ücreti ve asgari ücretin altında. Burger King de alıyor diye biliyorum ancak çok yoğun olacağından önermiyorum.

kanka ben a101 de çalışıyorum da şartlar çok kotu koskoca şubeye 3 kişi bakıyoruz hep önyuz kasa falan bakmamı istiyorlar yani boş durdurmuyorlar bi de yemek de yiyemiyorum acaba carls jr başvurusu nasıl oluyor ben sitesine cv mi attım da geri donus olmadı bk da çok yogun diye vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…