Yazın çalışmak için iş önerisi

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
18 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Yaklaşık 3-4 ay çalışmak için bir iş arıyorum. Şu an biraz param var bir işe girip kazandığım para ile birlikte ehliyet kursuna başvurup B sınıfı ehliyet alacağım. Sonra da kalan çalıştıklarım ile genel olarak yatırım yapmayı veya yetiyorsa bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bir yandan çalışırken kendime de zaman ayırmak istiyorum. Sizce ne yapabilirim, nasıl bir işe girebilirim? Ayrıca daha önce herhangi bir iş tecrübem vs. yok.

18 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Yaklaşık 3-4 ay çalışmak için bir iş arıyorum. Şu an biraz param var bir işe girip kazandığım para ile birlikte ehliyet kursuna başvurup B sınıfı ehliyet alacağım. Sonra da kalan çalıştıklarım ile genel olarak yatırım yapmayı veya yetiyorsa bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bir yandan çalışırken kendime de zaman ayırmak istiyorum. Sizce ne yapabilirim, nasıl bir işe girebilirim? Ayrıca daha önce herhangi bir iş tecrübem vs. yok.

Part-time garsonluk.

Sakin ve nezih bir semtte kahvecide çalış.

Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum ayrıca şey soracağım. Burger King, Popeyes gibi yerlere girmek mantıklı mı acaba?

Ayrıca bu dediğiniz işlerden gelirim nasıl olur? Asgari ücret mi direkt?

Bir sorun hocam oralar değişiyor. KFC, mcdonals gibi yerlerde güzel.

reis millet garsonluk demiş ama yapılacak en son işlerden
1.milletin ağız kokusunu çekiyosun, yani cins müşteriler gelicektir
2.bütün gün ayaktasın ve ordan oraya gidip duracaksın
sana tavsiyem iyibir klimacıda, beyaz eşyacıda falan çalış, yada mobilyacıda fln
hem kendine bişeyker katarsın, bişeyler öğrenirsin en azından ve düzgün biryer sana 23 bin aşağı vermeyecektir, benim 16 yaş arkadaş klimacıda aylık 20 bin kazanıyor

ayrıca şey soracağım. Burger King, Popeyes gibi yerlere girmek mantıklı mı acaba?

Ayrıca bu dediğiniz işlerden gelirim nasıl olur? Asgari ücret mi direkt?
Hocam kendin çalış kendin gör. Hayat deneyimlerden ibaret. Ama sen yine de nezih bir semtte kahvecide çalış.

Dostum bu işin raconu otelde çalışmaktır aslında güzel de para kazanırsın fakat ekstra bi hayatın olmaz. Burger king - MC gibi yerlerde de çalışan tanıdığım var hem çalışıyor hem okuyor geçen yaz 1,5 asgari ücret kazanıyordu kötü para değil ama okumayı düşünüyorsan pek geleceği olmaz. Yoksa yükselme süreleri falan bayağı kısa kendini de sevdirirsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı