İyi günler öncelikle. 17 yaşımdayım daha 18 olamadım. Bu yıl liseden mezun oldum. Nasipse bir üniversiteye gireceğim mezuna kalmayı düşünmüyorum. Bu yazıda çalışarak geçirmek istiyorum fakat daha tam olarak 18 olmadığım için çoğu işveren bunu kabul etmiyor. Nasıl çalışabilirim? Bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Merhaba, 17 yaşındayım şu anda kendime ait Papara ve garanti hesabı var. Bir miktar param var bir de ortağım var risk alarak bir Minecraft sunucusu açmak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz, başarmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bunun haricinde maalesef şu anda çalışamıyorum hiçbir iş...
Eş dost aracılığıyla bir yerlere gidebilirsiniz, çünkü hiçbir işletmeci 2-3 aylığına tecrübesiz kişileri almıyor. Bende aynı durumdan muzdaribim ve 1 hafta daha iş bulamazsam sınava yeniden çalışmaya başlayacağım
Eczaneler iyidir, her zaman bunu söylüyorum ama gerçekten iyidir. Gidip sorun eczanelere, hem fiyatı iyi hem yorucu değil.
Tanıdık yoksa iş de yok Türkiye'de, Babana amcana vs. sor seni ezmeyecekleri bir iş bulmaya çalış olmadı AVM falan varsa çalıştığın yerlere yakın oralara sor part time olarak alıyorlar ücretleri normal oluyor ama yoran işler onlarda.
Tanıdık yoksa iş de yok Türkiye'de, Babana amcana vs. sor seni ezmeyecekleri bir iş bulmaya çalış olmadı AVM falan varsa çalıştığın yerlere yakın oralara sor part time olarak alıyorlar ücretleri normal oluyor ama yoran işler onlarda.
Sana bir şey diyeyim mi bende neredeyse 11 ay oldu hala sigortam yok, biraz sinir bozucu evet ama asgariden +3K alıp aynı zamanda İkinci Öğretim Üniversite okurken erken çıkmama bir şey demeyecek iş yeri yoktu
Şimdi 1 aya sigortayı başlatacak diye düşünüyorum, yapmazsa çıkarım zaten adam da üşengeç birkaç iş de oldu bende çok üstünde durmadım.