Yazın kullanılabilecek parfüm önerisi

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Yazın kullanabileceğim çok ağıra kaçmayan koku önerisine ihtiyacım var. Fiyat konusunda çok uçuk kaçık bir şey olmayacak şekilde olursa daha iyi olur. Bir de şu sıralar çoğu çevremde çoğu kişinin kullandığı bir parfüm var okyanus kokusunu andırıyor ama adını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Yazın bol deodoranttan başka bir şey kullanılmamalı bence parfüm ter kokusuyla birleşince ortaya besinlerin oksitlenmiş kalıntısına ait bir koku çıkıyor.

Soel Narkotik.

Merak ettiğin kokuyu tam ismiyle birlikte arama yerine gir(çünkü bilmediğimiz muadilleri olabiliyor) bu site sana kokunun notalarını yazlık mı kışlık mı, silajı ve kalıcılığı, gündüz mü gece mi, pahalı mı ucuz mu hepsini gerçek yorumlarla söyleyecek.

Şehrinizde Sephora var ise gidip koklamanız daha iyi olur veya dekant olarak satın alın.

LV Imagination muadili olabilir.

Hocam koku olarak nasıl? Kullanıyorsanız biraz tarif edebilir misiniz?
Aşırı uzun zamandır kullanıyorum 2 şişe bitirdim. İnanılmaz kalıcı ve aşırı iyi yayılıyor, bir kere hiç durmadan bir yerden geçseniz bile koku orada uzun süre kalıyor ve gün içinde hiç sıkmasanız da sabah 5-6 fıs sıkıp tüm günü geçirebiliyorsunuz. Kısacası performansı muazzam ötesi. Kokusu ise aşırı ferah kokladıkça koklayası geliyor insanın, ilk sıktığınızda 1-2 saat arası aşırı baskın bir şeftali ve portakal kokusu geliyor, ondan sonra daha oturaklı çiçekli kokular hissediyorsunuz, gün sonlarına doğru da iyine o "erkek kokusu" diye tabir edilen yoğun ve ağır bir odunsu hal alıyor. Başlarda aşırı ferah bir koku yani çevremde kokusunu tarif edebilen neredeyse yok, çok farklı bir kokusu var.
Notaları bu şekilde, direkt ne o kokuların en doğal halini hissettiriyor sentetik yapay bir parfüm değil.

Hocam koku olarak nasıl? Kullanıyorsanız biraz tarif edebilir misiniz?

Muadillerden iyi olan varsa onlar da olur. Orijinal olanlardan ağır olmayan parfüm önerisine de açığım.
Ağır parfüm sevmiyorsanız kesinlikle deneyin bunu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-11 234922.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…