harunbhey İstanbul Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 Garsonluk.
K KBL Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #12 546526 dedi: Öncelikle merhaba, bu yaz bir işte çalışmayı düşünüyorum (ufaktan da olsa para kazanmak için) daha öncesinde su satmıştım şeyar olarak fakat daha farklı işler denemek istiyorum bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence el sanatın iyiyse yada seviyorsan marangozluk olabilir, kuaför lükte bence çoğu işe göre daha rahat bir iş.
546526 dedi: Öncelikle merhaba, bu yaz bir işte çalışmayı düşünüyorum (ufaktan da olsa para kazanmak için) daha öncesinde su satmıştım şeyar olarak fakat daha farklı işler denemek istiyorum bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence el sanatın iyiyse yada seviyorsan marangozluk olabilir, kuaför lükte bence çoğu işe göre daha rahat bir iş.
5 546526 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #13 SyLaS61 dedi: Garsonluk olabilir, babanızın yanını olabilir. Genişletmek için tıkla... Babam emekli. Real Defender dedi: Bilgisayarlardan veya telefondan anlıyorsanız yanlarına eleman olarak girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani format atmayı falan biliyorum.
SyLaS61 dedi: Garsonluk olabilir, babanızın yanını olabilir. Genişletmek için tıkla... Babam emekli. Real Defender dedi: Bilgisayarlardan veya telefondan anlıyorsanız yanlarına eleman olarak girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani format atmayı falan biliyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 10 Haziran 2023 #14 Otelde çalış tatil yaparsın beleşe.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 10 Haziran 2023 #15 546526 dedi: Babam emekli. Yani format atmayı falan biliyorum. Genişletmek için tıkla... E çok iyi hocam geliştirebilirsiniz belki kendinizi orda. 562410 dedi: Otelde çalış tatil yaparsın beleşe. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsan hotel herkesi almıyor turizm okuyanları daha çok alıyorlar diye biliyorum.
546526 dedi: Babam emekli. Yani format atmayı falan biliyorum. Genişletmek için tıkla... E çok iyi hocam geliştirebilirsiniz belki kendinizi orda. 562410 dedi: Otelde çalış tatil yaparsın beleşe. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsan hotel herkesi almıyor turizm okuyanları daha çok alıyorlar diye biliyorum.
E Emir Ali Görkem Kilopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 127 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #16 en zoru sanayidir ancak en çok parayı da bu şekilde kazanabilirsiniz. 2 sene önce gemi sanayide çalışmıştım.
en zoru sanayidir ancak en çok parayı da bu şekilde kazanabilirsiniz. 2 sene önce gemi sanayide çalışmıştım.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 10 Haziran 2023 #17 Real Defender dedi: Hocam yanlış bilmiyorsan hotel herkesi almıyor turizm okuyanları daha çok alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değişiklik gösterebiliyor bar bölümünde çalışabilir belki.
Real Defender dedi: Hocam yanlış bilmiyorsan hotel herkesi almıyor turizm okuyanları daha çok alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değişiklik gösterebiliyor bar bölümünde çalışabilir belki.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 10 Haziran 2023 #18 562410 dedi: Değişiklik gösterebiliyor bar bölümünde çalışabilir belki. Genişletmek için tıkla... Evet bir tane hotelde görmüştüm kahve yapımı bölümüne arıyorlardı sadece deneyim gerekli. Umarım istediği işi bulur.
562410 dedi: Değişiklik gösterebiliyor bar bölümünde çalışabilir belki. Genişletmek için tıkla... Evet bir tane hotelde görmüştüm kahve yapımı bölümüne arıyorlardı sadece deneyim gerekli. Umarım istediği işi bulur.