Yazın ne yapılmalı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar, ben mezunum, YKS'ye çalışıyorum. İnşallah bu yıl üniversiteye yerleşeceğim. Meslek lisesi mezunuyum, lojistik okudum. Sizce bu yaz bölümüm üzerine bir yerde mi çalışayım, yoksa farklı bir alanda mı? Bu arada üniversitede YBS (Yönetim Bilişim Sistemleri) düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafiften yazılım hakkında bir şeyler tırtıklayabilirsin bence. Duyduğum kadarıyla yazılımda biraz bilgisi olan daha rahat ediyormuş üniversite de.

Hafiften yazılım hakkında bir şeyler tırtıklayabilirsin bence. Duyduğum kadarıyla yazılımda biraz bilgisi olan daha rahat ediyormuş üniversite de.
Yazın ehliyet vs halledicem zaten lojistik deposunda çalışırken akşamları yazılımla uğraşsam bi kaç saat olurmu? Ayrıten zaman kalırsa ingilizcede çalışıcam.

Hocam ne yapsanız yanınıza kâr yani hiç bakmayan birine göre yine öndesiniz :) dediğim gibi tam hakim değilim internette büyük ihtimalle vardır birinci dönem verilen dersler.

Yazın ehliyet vs halledicem zaten lojistik deposunda çalışırken akşamları yazılımla uğraşsam bi kaç saat olurmu? Ayrıten zaman kalırsa ingilizcede çalışıcam.
İngilizce şart hocam. Zaten geldiğimiz dönemde çoğu kişinin kesinlikle edinmesi gereken bir dil. Çok faydası olur diye düşünüyorum.

bunları yaparken yanda da dil öğrenmeye çalışırsan baya verimli geçebilir.
hocam yakın akraba bu yaz sıcakta pastanede çalıştırcak ben kabul etmedım ya lojistik yada başka ofis tarzı yerde çalışcam lojistik diplomam vs var acaba güzel olur mu faydası olur mu diye merak ettim birde çalışmaya alışmadım çalışma ortamı çok bana göre gelmiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı