Yazın ne yapıyorsunuz?

UstaGT

Decapat
Merhaba, başka bir ilden geldim. Hiç arkadaşım yok. Bütün gün evde ya bilgisayarda oyun oynarım, ya Bitcoin gibi işlerle uğraşırım, ya da Instagram takipçi artırma gibi işlerle ilgilenirim. Günün 13-14 saati telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlarla uğraşmaktan gözlerim bozuldu, vücudum bayağı kötü oldu. Yazın siz ne yapıyorsunuz? Günlük rutininizi anlatır mısınız? Çalışıyor musunuz? Ya da herhangi bir kursa mı gidiyorsunuz? Anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadarki tüm yaz aylarımda ailemle Adana'ya ablamın yanına denize falan gittik köye gittik ben yüzme kursuna falan yazıldım genel olarak böyle geçiyor fakat bu yaz farklı olacak malum YKS2025

Fındık toplama, tarlaları gezme falan klasik köy hayatı yaşıyoruz 1 ay geri kalanda da her zamanki şeyler.

Uyan, kahvaltı yap, spora git, eve dön, Euro 2024 izlemeye başla, oyun oyna, akşamüstü de eğer varsa agalarla halı saha yoksa bisikletle 1-2 saat kafa dağıtma. tahminimce böyle olur.

Bir önceki yazda bilgisayar başında oyun oynayarak geçti çünkü yeni bilgisayar almıştım. Önceki yaz ise çok sıkıcı geçti keşke okul gelse bile demiştim. Bu yaz ise spora başlayacağım gezip tozup parayı ezeceğim. Farklı projelerime odaklanıp onları geliştireceğim.

Külüstür laptop’umu kurcalıyorum, oynuyorum. Hoşuma gidiyor bilgisayarları kurcalamak, bozup yeniden yapmak. Öyle bozuk ki insert ve Num0 tuşu takılı kalmış. Bios’a girilmiyor bu yüzden her şey bozuluyor. Hiç bir değişiklik yapmadan geri çıkıyorum. Bios giderse her şeyim yok oluyor, bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…