Yazın nerede çalışılabilir?

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhaba. 15 yaşındayım ve yazın çalışabileceğim bir yer arıyorum. Yazın boş dolaşmaktansa bir işle uğraşayım, iş öğreneyim ve cebime harçlığım girsin istiyorum. Geçen yaz fırında çalıştım ama çok dayanamadım, bütün ayak işleri benim üzerimdeydi, saatleri de çok ağırdı. En uygun neresidir?

Merhaba. 15 yaşındayım ve yazın çalışabileceğim bir yer arıyorum. Yazın boş dolaşmaktansa bir işle uğraşayım, iş öğreneyim ve cebime harçlığım girsin istiyorum. Geçen yaz fırında çalıştım ama çok dayanamadım, bütün ayak işleri benim üzerimdeydi, saatleri de çok ağırdı. En uygun neresidir?

Bir akraban var ise yanında çalışabileceğin onlar olabilir veya ürün alıp satabilirsin. Mesela bende 15 yaşındayım tanıdığım bir abi ile Karadeniz'den kaliteli çay ve fındık getirtip satacağız kar ortak olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burger'e gir 16 aliodu sanirim (arkadasim calisiyor okuldan cikinca 5'ten 11'e kadar) ama bir dene derim ve sigorta girisini de yapiyor bi' ara bende is ariyordum uşendim gitmedim ama en iyi şartlar yaşına göre Burger'da mcdonals 18 aliyor diye biliyorum bizim yasimizdakiler ise yazın genelde tekstilde ortacı oluyorlar ama hiç girme derim çok stressli bence, neyse en iyisi bence gene Burger'ı dene derim yaza 16 olursan kesin aliyor ama ayricalik yaparmi bilmiyorum. Veya broşür falan dagıt oda çok sıkıcı sabahtan aksama kadar ayakta dolasiosun bir şeyler dagitiyorsun dedigim gibi asagida saydiklarimdan hosuna gideni sec.

Burger King
Tekstil.
Cafe (garson olarak alıyor bagzilari)
Aklima bunlar geldi simdiden bol sans dostum iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı