8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 24 Ocak 2025 #1 Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim?
Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.311 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #2 4 senelik birikimi, sağlam olmayan bir temelle birlikte 3 aya sığdırmak pek mümkün değil gibi hocam.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 24 Ocak 2025 #3 Katy Perry dedi: 4 senelik birikimi, sağlam olmayan bir temelle birlikte 3 aya sığdırmak pek mümkün değil gibi hocam. Genişletmek için tıkla... 6. sınıf ve 7. sınıf konularını az çok biliyorum ama 8. sınıfı hiç bilmiyorum.
Katy Perry dedi: 4 senelik birikimi, sağlam olmayan bir temelle birlikte 3 aya sığdırmak pek mümkün değil gibi hocam. Genişletmek için tıkla... 6. sınıf ve 7. sınıf konularını az çok biliyorum ama 8. sınıfı hiç bilmiyorum.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 570 24 Ocak 2025 #4 885108 dedi: Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortaokul ise düzeltirsin, lise ise zor.
885108 dedi: Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortaokul ise düzeltirsin, lise ise zor.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #5 885108 dedi: Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortaokul zaten çoğu şeyi liseye hazırlamak için. Gidip bir karekökleri ve 7. ve 8. sınıfı öğrendikten sonra yüksek ihtimalle geriye işlem önceliği falan kalıyor hocam.
885108 dedi: Gençler, şimdi birçok ortaöğretim konusunu bilmiyorum, ayrıca matematik bozukluğum var. Acaba bu senenin yaz ayında hepsini düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortaokul zaten çoğu şeyi liseye hazırlamak için. Gidip bir karekökleri ve 7. ve 8. sınıfı öğrendikten sonra yüksek ihtimalle geriye işlem önceliği falan kalıyor hocam.