Yazın para kazanmak için nasıl iş bulunur?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX7800XT AMD RYZEN 7 5800X3D
Meslek
Elektronikçi
Merhaba, yaz geldi arkadaşlarımla gezmek dolaşmak istiyorum ama cebimde ya 100 ya 50 bayramlarda elimde oluyor sadece para geri kalanında hep fakir edebiyatı.
Sizlere para kazanma yollarını soracağım internet falan onların zaten hepsi hikaye gidip part time bir işte çalışmaya karar verdim elime bir 15 bin TL geçene kadar ama nereden arayacağımı, nasıl bulacağımı, bu islerin nasıl yurudugu hakkinda bir fikrim yok. Fikir verenlere simdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi Sosyaller...
Not: 15 yaşındayım İzmir, çiğlide oturuyorum.

Bu sana bağlı senin bulman lazım biz senin hangi işlerde yetenekli olduğunu hangi işleri yapabileceğini bilemeyiz elinde zaanat varsa bizlede paylaşıp sana uygun bir iş bulabiliriz.

Sanayi ya da cafe.

Hocam en iyisi freelancer iş eğer iyi tasarım veya editör veya başka bir işle uğraşıyorsanız yaş fark etmiyor hem de eğer çok profesyonelseniz iyi para kazanırsınız

Yaz demek dondurma demek.
Hele ki sahil kenarı yerde yaşıyorsanız...
Taşınabilir buzluk ile başlayıp... tezgaha kadar ilerlersiniz.

Yakın çevrende otel, restoran tarzı yerlere bak bu konularda tanıdık önemli eğer ezildiğini hissedersen direk çık o işten çalışma kazanmayı ver 3 kuruş. Ben önceden sadece cips kola parası kadar çalışıyordum.

Sanayide verilecek para maksimum 2-3bin TL falandır diye düşünüyorum o kadar küfrün dayağın hakaretin yanında değmez bence.

3 yıldır yazları sanayide çalışıyorum hiç dayak küfür falan yok sadece bir açığınız olursa sürekli onu söyleyip gülüyorlar yeni başlayan birinede aylık 15k falan veriyorlar yani biraz az gibi. O yüzden bu yaz ben restaurantda çalışmayı düşünüyorum günlüğü 1K falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…