Yazın para kazanmak için nerede çalışılmalı?

rynvoox

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yazın evde durmak istemiyorum kendim çalışıp motor almak istiyorum. Ne gibi işlerde çalışabilirim? Anadolu lisesindeyim.

Otellerde garsonluk olabilir. Lojman ve yemek imkanı sağlıyorlar. Otellere sormayı deneyebilirsiniz.

Bilemiyorum, sormak lazım. Tek tek sorun, zararı olmaz. Az buçuk İngilizceniz de varsa bahşiş de alırsınız müşterilerden.

Yazın evde durmak istemiyorum kendim çalışıp motor almak istiyorum. Ne gibi işlerde çalışabilirim? Anadolu lisesindeyim.

Oyyy paşam benim. Turizm sektörü olabilir yaşın tutuyorsa. Garson komi ücretleri güzel bir restrona girersen kazançında yüksek olur.

Bilemiyorum, sormak lazım. Tek tek sorun, zararı olmaz. Az buçuk İngilizceniz de varsa bahşiş de alırsınız müşterilerden.

Aklımda bir bahçede meyve toplamak veya restorantta çalışmak var aslında.

@rynvoox, 18 yaşından küçük olduğunuz için ölü fiyatına çalıştırırlar. Aileniz izin verirse oteller mantıklı olabilir. En kötü asgari ücret alırsınız, çalışma saatleriniz belli olur en azından. Üstüne bahşiş de alırsınız.

Sanayi nasıl olur

@rynvoox, sanayiye çırak olarak gideceğiniz için iyi para kazanamazsınız ve yorucudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…