Denixxt Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #11 sanes dedi: Rica ederim. Şimdiden yolunuz açık olsun, Allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız. Aile falan karşı çıkıyorsa hiç uğraşma, okul varken de yapanlar var ama tabii biraz daha zorlanırsın orasına diyecek pek söz yok. Genişletmek için tıkla... Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. The Notorious dedi: Eğer temeliniz olmadan trigonometri 2 dersi sizin için zaman israfı olmayacaksa bir şey diyemeyeceğim ama genel bakıma geçmeniz çok daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Onun için dil bölümü seçtim tabi açılırsa. Denixxt dedi: Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. Onun için dil bölümü seçtim tabii açılırsa. Genişletmek için tıkla... Sırf rahat etmek için bu arada yabancı dilim de iyi
sanes dedi: Rica ederim. Şimdiden yolunuz açık olsun, Allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız. Aile falan karşı çıkıyorsa hiç uğraşma, okul varken de yapanlar var ama tabii biraz daha zorlanırsın orasına diyecek pek söz yok. Genişletmek için tıkla... Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. The Notorious dedi: Eğer temeliniz olmadan trigonometri 2 dersi sizin için zaman israfı olmayacaksa bir şey diyemeyeceğim ama genel bakıma geçmeniz çok daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Onun için dil bölümü seçtim tabi açılırsa. Denixxt dedi: Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. Onun için dil bölümü seçtim tabii açılırsa. Genişletmek için tıkla... Sırf rahat etmek için bu arada yabancı dilim de iyi
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer 20.63097678015085, -156.49527723370227 19 Temmuz 2025 #12 Denixxt dedi: Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. Genişletmek için tıkla... Amaç tamamen YKS ise açığa geçmek hem rahat etmeni sağlar hem de faydalı olur. Ama dediğin gibi geçmesi zor, hafızlık belgesiyle falan geçebiliyorsun.
Denixxt dedi: Aslında ailem karşı çıkmıyor ama geçmesi zor. Benim bir tane arkadaşım geçmeye çalıştı bu yaz ama geçirmediler. Genişletmek için tıkla... Amaç tamamen YKS ise açığa geçmek hem rahat etmeni sağlar hem de faydalı olur. Ama dediğin gibi geçmesi zor, hafızlık belgesiyle falan geçebiliyorsun.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.955 Çözümler 15 20 Temmuz 2025 #13 TYT'yi tamamen boş ver ve AYT çalış. AYT'de konuyu öğrenirken ihtiyaç duyarsan bağlantılı TYT konusunu çalış. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
TYT'yi tamamen boş ver ve AYT çalış. AYT'de konuyu öğrenirken ihtiyaç duyarsan bağlantılı TYT konusunu çalış.